Rotterdam,
14
november
2023
|
12:08
Europe/Amsterdam

Topbloemen.nl wederom als beste getest door Kassa

Het consumentenprogramma van de VARA testte waar je het beste online rouwboeketten en -stukken kan bestellen. Eerder werd Topbloemen.nl ook al door Kassa als beste getest voor gewone boeketten.

Samenvatting

Kassa bestelde bij zes verschillende webwinkels een rouwboeket en -stuk en liet deze door heel het land bezorgen. Alle bloemstukken werden verzameld in een locatie aan de Vecht in Breukelen. Bloemist Jan Dippell Ritzinger en Marjolijn de Rue beoordeelden de bloemstukken. De volgende testcriteria werden beoordeeld: uitstraling, gebruik van bloemen, steek- en bindtechniek en prijs. Ook werd er gekeken of de knoppen net gesprongen zijn, de bloemen moeten mooi open staan op het moment van de uitvaart. Daarnaast vergelijkt het testkoppel de bloemen met de foto’s van de website, om te kijken of je krijgt wat je besteld hebt.

Hoogste cijfer
De beste uit de test is Topbloemen.nl met een dikke 8 voor zowel het rouwboeket als het rouwstuk, het hoogste cijfer van allemaal. Volgens de jury was het allemaal dik in orde, het gekleurde boeket leek als enige echt op de afbeelding van de website. Topbloemen.nl heeft daarnaast de beste prijs- kwaliteit verhouding van alle webwinkels.

De hele aflevering zien? Bekijk hem hier.

Ben jij ook opzoek naar een rouwboeket of een gewoon  boeket? Bekijk dan hier het assortiment van Topbloemen.nl.

Over Topbloemen.nl 
Mensen blij maken, dat is de passie van oprichter Edwin van Arkel. In 1999 startte hij als zelfstandig bloemist in Hoofddorp. Door de toegenomen vraag om boeketten in heel Nederland te bezorgen, is hij samenwerkingen aangegaan met bloemisten in andere regio’s. In 2005 stapte hij, als één van de eerste retailers volledig over op onlineverkoop. Met het creëren van een sterk leveranciersnetwerk van regionale bloemisten ontstond Topbloemen.nl. In 2015 groeide het bedrijf uit tot marktleider op het gebied van online bloemenverkoop. Wat nooit is veranderd, is de missie van het bedrijf: een persoonlijke boodschap en boeket met aandacht een zorg overbrengen naar de ontvanger. Supersnel geregeld voor de verzender en gebonden en bezorgd door een regionale bloemist. Topbloemen.nl is onderdeel van het bedrijf Topgeschenken Nederland BV, waar ook de websites Topbloemen.be, Toptaarten.nl, Topfruit.nl en Topgeschenken.nl onder vallen.