Rotterdam,
28
augustus
2023
|
11:07
Europe/Amsterdam

Topgeschenken neemt gefeliciTAART.nl over

Samenvatting

Per 1 juli 2023 is het in 1995 opgerichte Haarlemse bedrijf gefeliciTAART.nl overgenomen door Topgeschenken Nederland BV, eigenaar van de websites Topbloemen.nl, Topgeschenken.nl, Toptaarten.nl en Topfruit.nl.

gefelicitaart

Met de overname van gefeliciTAART.nl breidt Topgeschenken Nederland BV haar capaciteit uit en biedt mogelijkheden tot verdere groei.

Algemeen directeur Topgeschenken Nederland BV Edwin van Arkel: ‘We zijn erg blij met de overname van gefeliciTAART.nl. De jarenlange ervaring en de kennis van de zakelijke markt, kan onze taartentak laten groeien. We hebben hoge verwachtingen en zien de overname als een waardevolle aanvulling. gefeliciTAART.nl werkt vanuit één centrale bakkerij en Toptaarten.nl juist met lokale bakkers. We zien hier mooie hybride kansen.’’

Vooralsnog zal gefeliciTAART.nl haar bedrijfsvoering onder eigen naam voortzetten en zich voornamelijk richten op de zakelijke markt. De oprichter John van Vessem blijft nog enige tijd verbonden in een ondersteunende en adviserende rol.

Over Topgeschenken Nederland BV
Topgeschenken Nederand BV is eigenaar van de  websites Topbloemen.nl, Topgeschenken.nl, Topfruit.nl en Toptaarten.nl. Ooit begonnen wij als bloemist. Een prachtig beroep, omdat het zoveel mensen blij maakt. Blij omdat het geven van bloemen mensen verbindt en een goed gevoel bezorgt aan degene die dat nodig hebben. Een goed gevoel bezorgen is nog steeds de reden waarom wij bij Topgeschenken Nederland BV ons iedere dag met hart en ziel inzetten om jouw waardevolle gebaar over te brengen aan iemand die dat verdient. Bloemen, cadeaus, fruit en taart: wat er ook voor nodig is om iemand even aandacht te geven en te laten voelen: hey, ik denk aan je.

Over gefeliciTAART.nl
Het Haarlemse gefeliciTAART.nl heeft in 1995 de eerste taartenwebshop van Nederland opgericht. Behalve taart en gebak biedt de webshop nog veel meer lekkernijen, zoals chocolade, brownies, muffins en donuts. Voor elk viermoment vind je er de lekkerste traktaties. Kijk voor meer informatie op www.gefelicitaart.nl