Rotterdam,
18
januari
2024
|
10:39
Europe/Amsterdam

Topgeschenken stelt nieuwe COO aan

Jan-Pieter van den Heuvel neemt stokje over van Robbert van Arkel

Samenvatting

Jan-Pieter van den Heuvel (39) is aangesteld als nieuwe COO bij Topgeschenken.nl en neemt daarmee het stokje over van Robbert van Arkel, die het bedrijf voorheen leidde met zijn broer Edwin van Arkel. “We zijn superblij met de komst van Jan-Pieter. Zijn kracht ligt echt in het verbinden, samenwerken en motiveren van mensen en relaties. Een mooie aanvulling in het directie- en managementteam”, aldus Edwin. Met de komst van Jan-Pieter neemt het bedrijf een grote stap in het steviger en toekomstbestendiger maken van Topgeschenken Nederland B.V., eigenaar van de websites Topgeschenken.nl, Topbloemen.nl, Toptaarten.nl, Topfruit.nl en sinds kort ook gefeliciTAART.nl. Jan-Pieter: “Ik heb er onwijs veel zin in om deze groeiende organisatie naar een volgend level te brengen. Topgeschenken is al een mooi bedrijf en we willen de komende jaren nog veel meer mensen verbinden door het eenvoudiger overbrengen van een persoonlijke boodschap”.

Hart voor E-commerce
Jan-Pieter werkte de afgelopen jaren als incompany Agile & Scrum trainer en coach voor verschillende organisaties. Door meer energie over te brengen, waarde te leveren, slimmer te werken en inspirerend leiding te geven zag hij zijn opdrachtgevers op allerlei vlakken groeien. Topgeschenken was één van zijn klanten, waar hij in anderhalf jaar tijd alle facetten van het bedrijf goed leerde kennen. Jan-Pieter heeft een hart voor E-commerce en kan niet wachten om zijn kennis en ervaring nu als directeur in te zetten en te fungeren als verbindende en sturende factor. Zijn focus ligt op het verbeteren van de organisatiestructuur en -cultuur, het verder professionaliseren van het IT-platform en het samenbrengen van afdelingen en mensen.

“De komende tijd gaan we binnen Topgeschenken aan de slag met het neerzetten van een échte E-commerce organisatie, met een bijzondere synergie tussen IT en marketing. We willen het bedrijf verder professionaliseren en de nu al mooie resultaten door laten groeien en daarbij de medewerkers nog meer betrekken. Het kan alleen maar mooier worden.” Jan-Pieter koos voor een nieuwe uitdaging bij Topgeschenken omdat hij veel kansen ziet om met zijn visie een meerwaarde te creëren voor de toekomstplannen die het bedrijf heeft.

Over Jan-Pieter van den Heuvel
De 39-jarige Jan-Pieter van den Heuvel groeide op in een ondernemersgezin in de vakantieparkenbranche.  Het ondernemersbloed kroop waar het niet gaan kon. Al tijdens zijn studies Digitale Media en Bedrijfskundige Informatica begon hij voor zichzelf. Met een compagnon richtte hij zijn eigen webdevelopment & online marketingbureau op. Samen ondersteunden ze mkb’ers bij de ontwikkeling van websites en webshops. Snel daarna ging hij grote organisaties, zoals Nuon en Randstad, begeleiden als IT-consultant. In zijn daaropvolgende tijd bij Bol.com kwam zijn enthousiasme en passie voor het Agile-gedachtegoed en Scrum tot uiting. In de daaropvolgende jaren specialiseerde hij zich in deze way of working en gaf trainingen en begeleiding aan uiteenlopende bedrijven, variërend van banken tot creatieve bureaus waaronder Nationale Nederlanden, Randstad en Floral Trade Group. Toen Topgeschenken één van zijn klanten werd, ontstak dat een nieuw vuur in hem. De combinatie van E-commerce, de uitdagingen binnen de organisatie en de toepassing van het Agile gedachtegoed vormen een perfecte match.

Over Topgeschenken
Topgeschenken Nederand BV is eigenaar van de websites Topbloemen.nl, Topgeschenken.nl, Topfruit.nl en Toptaarten.nl. Ooit begonnen wij als bloemist. Een prachtig beroep, omdat het zoveel mensen blij maakt. Blij omdat het geven van bloemen mensen verbindt en een goed gevoel bezorgt aan degene die dat nodig hebben. Een goed gevoel bezorgen is nog steeds de reden waarom wij bij Topgeschenken Nederland BV ons iedere dag met hart en ziel inzetten om jouw waardevolle gebaar over te brengen aan iemand die dat verdient. Bloemen, cadeaus, fruit en taart: wat er ook voor nodig is om iemand even aandacht te geven en te laten voelen: hey, ik denk aan je.