Rotterdam,
21
juni
2019
|
14:51
Europe/Amsterdam

TRECK trakteert treinreizigers!

Maak kennis met TRECK’s pizzatwister op stations Amersfoort of Leiden

Samenvatting

TRECK is dé nieuwe plek op het station om je verse snack en razendsnelle koffie te halen als je onderweg bent en geen tijd hebt om te wachten. Op dit moment alleen nog op stations Haarlem, Leiden en Amersfoort maar binnenkort is TRECK te vinden op bijna alle stations in heel Nederland. Om dit te vieren kun je aanstaande dinsdag 25 juni in Amersfoort en woensdag 26 juni in Leiden gratis kennis komen maken met al het lekkers dat TRECK te bieden heeft. Bovendien kun je meteen kans maken op een jaar lang TRECK food!

Pizzatwisters
TRECK heeft heerlijke gerechten in het assortiment die net een beetje anders zijn. Perfect voor de “hungry man” (of vrouw!). Lekker én eigenzinnig. Denk daarbij aan rijk belegd broodje tasty buikspek (geen spekbuik) met Hoi Sin en pickled komkommer of een broodje hummus met gegrilde aubergine en Za’atar óf de speciaal voor TRECK ontwikkelde pizza-twisters. Dat is pizza, maar dan niet plat. Een lekkere must eat en handig voor on the go.

Ben jij aanstaande dinsdag 25 juni toevallig op station Amersfoort of de dag erna op station Leiden? Vergeet dan niet even langs TRECK te lopen. Want tussen 14:00 en 18:00 uur kun jij gratis bij deze nieuwe stationhotspot naast andere lekkernijen uit het assortiment ook de verse pizzatwisters proeven!

1 jaar gratis TRECK
Reis je veel met het openbaar vervoer en heb je altijd haast? Dan wil je vast meedoen aan de wedstrijd om 1 jaar lang iedere week een gratis TRECK lunch te winnen. Kom naar de gratis proeverij, en doe mee!

#kannietwachten
Reizigers verblijven gemiddeld slechts vijf minuten op het station. Snel iets lekkers én gezonds kunnen eten, is daarom belangrijk. En vooral rond vier uur 's middags rammelt je maag flink, blijkt uit onderzoek. TRECK speelt daar op in met een gevarieerd assortiment van koude en warme, maar vooral verse en lekkere snacks. Bij TRECK liggen de gerechten versbereid klaar en kun je met de zelfscankassa’s razendsnel betalen. Grab, scan & run. Lekker makkelijk en snel zodat je op tijd je trein kunt halen.

Over HMSHost
TRECK is bedacht en ontwikkeld – specifiek voor de Nederlandse treinstations - door HMSHost International: een onderneming die internationale en eigen merken op meer dan 120 vliegvelden over de hele wereld exploiteert. Via de divisie HMSHost International heeft de onderneming horecalocaties op 43 vliegvelden in Europa, het Midden-Oosten, Azië en de Stille Oceaan (Pacific). Het bedrijf is onderdeel van de Autogrill Group, ’s werelds leidende leverancier van voedsel-, drank- en winkeldiensten voor mensen die onderweg zijn.

Boilerplate

Overige informatie
Website: https://treck.nu/
Huidige TRECK locaties: Amersfoort, Haarlem en Leiden

Persuitnodiging​
Wil je aanwezig zijn bij het persevent aanstaande dinsdag in Amersfoort of woensdag in Leiden? Langs deze weg nodigen wij je uit voor een uitgebreide proeverij bij TRECK tussen 14:00 en 18:00 uur. Op aanvraag reserveren we een plaats op de perslijst. Hiervoor kun je contact opnemen met Joy van ’t Veer via joy@misspublicity.nl.