Amsterdam,
27
mei
2020
|
15:57
Europe/Amsterdam

UNTOLD Radio presenteert: De hele zomer dansen op de eerste 1,5 meter festivals

UNTOLD Radio organiseert eerste Hotel Festival ooit wereldwijd

Samenvatting

Het UNTOLD Radio Hotel Festival, gehost door BUNK Hotel Amsterdam, is het allereerste 1,5 meter indoor hotel festival ter wereld. Het festival viert de opening van het nieuwe BUNK Amsterdam hotel en de studio UNTOLD Radio. Vanwege COVID-19 zijn normale festivals op dit moment geen optie. Maar hoe zit het met exclusieve livestreaming en dansen op een hotelkamer? Elk weekend treedt een andere DJ zoals Joris Voorn, Detroit Swindle, Steve Rachmad en Secret Cinema op vanuit de UNTOLD Radiostudio in BUNK. Dansen is leven, laten we het maximale eruit halen. Binnen de grenzen uiteraard. 

Op de openingsavond ontvangen gasten de geweldige sounds van de Nederlandse techno held Joris Voorn in hun kamers. In de gemeenschappelijke ruimtes kunnen kleine groepen genieten van elkaars gezelschap op een veilige 1,5 meter afstand van elkaar. Elk opeenvolgend weekend zal er een andere bekende DJ draaien. Het is de bedoeling om muziekfans de kans te geven op een veilige manier elkaar te ontmoeten binnen een bijzonder ontworpen en inspirerende ruimte.

UNTOLD Radio

UNTOLD Radio is een nieuwe, sharing-is-caring, opname- en streamingstudio gericht op een breed spectrum van hedendaagse underground elektronische dansmuziek. De studio bevindt zich in BUNK Amsterdam. Joris en de andere populaire dj’s die optreden tijdens het festival, zullen ook dj’en in de studio van UNTOLD Radio om zo hun muzikale energie op een veilige manier over te dragen. De studio is uitgerust met de nieuwste hardware voor een DJ-ervaring die gasten normaal zouden verwachten bij een groot dance event. Zo geven BUNK en UNTOLD Radio hun gasten niet alleen een onvergetelijke ervaring, maar is het voor de DJ’s zelf ook een broodnodige uitlaatklep om hun passie te delen.

BUNK Amsterdam

BUNK slaat een brug tussen hotels en hostels door betaalbare luxe kamers en slim ontworpen privépods te combineren. BUNK heeft twee monumentale kerken in zowel Utrecht als Amsterdam, omgebouwd tot ontmoetingsplaatsen voor reizigers, inwoners en kunstenaars, met als doel gastvrijheid te herdefiniëren. Het hotel doet dit door een plek te creëren voor gemeenschappelijke verwondering met inclusieve sociale en culturele evenementen in hun duurzame restaurants en gemeenschappelijke ruimtes. Om mensen bij elkaar te brengen en een gemeenschappelijke basis te vinden, heeft het team een concept bedacht waarin partijen samenkomen en unieke eigenschappen gebundeld worden. De deuren worden geopend voor liefhebbers van elektronische muziek voor een reeks dansevenementen waar de noodzakelijke afstand bewaard blijft, maar toch intiem en sociaal zijn.

De line-up deze zomer

Naast de namen die in dit persbericht worden genoemd, komen er nog meer grote namen bij UNTOLD Radio in BUNK deze zomer. Wat dacht je van Chris Stussy, Colyn, De Sluwe Vos, Dimitri, Joran van Pol, Miss Melera, Olivier Weiter, Patrice Bäumel, Pablo Discobar, Soundsystem, Prunk, Secret Cinema, Tunnelvisions, Philou Louzolo, Detroit Swindle en VNTM live? Bekijk op de website van UNTOLD Radio wie wanneer draait.

BUNK heeft 100 kamers beschikbaar met een maximum van 200 gasten (max. 2 personen per kamer). Een groot deel van de opbrengst gaat naar de artiesten. Gasten kunnen zich aanmelden via www.untoldradio.com. De eerste 100 kunnen boeken voor het festival.

Dansen is leven, laten we het optimaal beleven.

Boilerplate

Overige informatie over BUNK

Adres: 
BUNK Hotel Amsterdam
Hagedoornplein 2
1031 BV Amsterdam

E-mail:
press@bunkhotels.com

Websites:
www.bunkhotels.com
www.untoldradio.com
www.stichtingliberales.nl

Facebook:
www.facebook.com/bunkhotels
www.facebook.com/untoldradio

Instagram:
www.instagram.com/bunkhotels
www.instagram.com/untoldradio