Rotterdam,
07
juli
2022
|
10:34
Europe/Amsterdam

Vanaf deze zomer is Insight Beach dé place to be op Mallorca

Nederlands pop-up concept krijgt permanente locatie op Spaans eiland

Samenvatting

Insight Beach, de voormalig pop-up stadsoase in Breda, strijkt vanaf deze zomer neer op het Spaanse eiland Mallorca. In Palmanova, een gezellige kustplaats net onder de hoofdstad Palma de Mallorca, vestigt Insight Beach zich nu permanent met het Nederlandse concept. Na twee succesvolle edities in Eindhoven en Breda is het voor de organisatoren nu tijd om hun internationale dromen na te jagen. Het Spaanse eiland met een Mediterraan klimaat, zongarantie en wat zeer geliefd is onder vakantiegangers bleek hiervoor al snel de perfecte bestemming. Bij Insight Beach genieten zowel locals als toeristen van de zon, internationale DJ’s, pool party’s en Spaanse tapas met een fusion twist. Ga je deze zomer op vakantie naar Mallorca, dan heb je geluk! Vanaf 8 juli kun je al bij deze unieke hotspot in Palmanova terecht voor een heerlijke dag loungen, zwemmen en flaneren.

Vamos a la Mallorca!
Insight Beach zal zijn entree maken in de achtertuin van office spaces complex Nova Centro, op maar 5 minuten lopen van het strand. Zo biedt de locatie niet alleen voor vakantiegangers een heerlijk dagje uit, maar ook voor locals die net uit werk komen of een vrije dag hebben een plek om te ontspannen en genieten. Zo kan Insight Beach het hele jaar rond bezoekers ontvangen. Jeroen van Schie en Robert Pietersen, oprichters van Insight Beach, slaan voor de opening de handen ineen met een derde compagnon. De Britse Aimee Euesden woont al 25 jaar op Mallorca en kent dus alle ins en outs van het eiland. De drie ondernemers willen van Insight Beach dé place to be op het vakantie eiland maken. De verhuizing naar Mallorca is voor het team een prachtige nieuwe stap en een groot avontuur. “Wij hebben het concept van Insight Beach in tijden van Corona verzonnen en een leuke doelgroep weten te raken in de afgelopen twee jaar. Nu gaan we dit internationaal waarmaken met deze derde en tevens permanente editie. Het is een heel mooi avontuur om dit op Mallorca neer te zetten en we hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat slagen. Want, anders dan in Nederland schijnt hier wel altijd de zon!” aldus Jeroen van Schie en Robert Pietersen.

Loungen, pool party’s en DJ’s op altijd zonnige locatie
Het concept van Insight Beach blijft grotendeels hetzelfde. In de Beachclub kunnen bezoekers relaxen op comfortabele loungebedden of cabana’s, welke je met meerdere personen kunt huren. Tijdens het zonnen geniet je van Spaans georiënteerde gerechten met een fusion twist, frisse cocktails en beats van internationaal bekende DJ’s. In het grote zwembad kan je een verkoelende duik nemen, waar in de weekenden spetterende pool party’s worden georganiseerd. Zo zal er elke maand een zwoel dance event plaatsvinden in samenwerking met Nederlandse organisatie Papi Chulo, waarbij er gedanst kan worden op de beste moombahton, bachata, salsa en Latin muziek. Bij Insight Beach kunnen dagelijks zo’n 400 personen terecht, maar bieden ook de mogelijkheid voor evenementen tot wel 1.500 bezoekers. De focus zal met de start vooral op de beachclub liggen en de ambitie is om daarna verder uit te bouwen naar een multidisciplinaire evenementenlocatie voor onder andere feesten, bruiloften en netwerk events. Op dit moment neemt Insight Beach al online reserveringen aan voor de gehele zomerperiode (via www.insightbeach.com).