veluwe,
06
juli
2023
|
11:25
Europe/Amsterdam

Veluwe Hotel de Beyaerd is een unieke hotspot in de natuur

Vier de zomer op een vernieuwde locatie

Samenvatting

Wakker worden van fluitende vogels, een goed glas wijn drinken bij een knisperend haardvuur en in de ochtend een duik nemen in het zwembad: bij Veluwe Hotel de Beyaerd kan het allemaal. In het vernieuwde trendy hotel ontsnap je gemakkelijk aan de dagelijkse hectiek. Het heerlijke hotel op de Veluwe is de afgelopen jaren in een moderner jasje gestoken. Met 24 nieuwe kamers, een supermooie hooibergbar en een vernieuwde fitness is Veluwe Hotel de Beyaerd dé plek om te verblijven in de natuur. In de directe omgeving van het hotel is van alles te doen: van wandelen en fietsen op de Veluwe tot kruipen door de modder in het leukste outdoor centrum van Nederland. Daarnaast is er deze zomer ook nog extra veel te beleven. Tijdens de ‘Veluwse Zomer’ kunnen gasten genieten van zomerse BBQ’s, DJ’s bij het zwembad en een heuse openlucht bioscoop onder de sterren.

Heerlijk genieten in de natuur

Veluwe Hotel de Beyaerd heeft nu 91 hotelkamers, variërend van comfortabele één- en tweepersoonskamers tot bijzondere ‘Nature Rooms’, familiekamers en een villa als groepsaccommodatie. De 24 nieuwe Nature Rooms zijn ingericht met aardse tinten en hebben een eigen terras, waardoor binnen en buiten moeiteloos in elkaar overlopen. In de afgelopen jaren stond modernisering en renovatie bij het hotel centraal. Naast de nieuwe kamers heeft het een hippe hooibergbar, een vernieuwde serre en terras en ook de fitness en sauna werden in een ander jasje gestoken. Het resultaat mag er zijn. Veluwe Hotel de Beyaerd is een uniek hotel in de Nederlandse natuur. Hip, met behoud van originele elementen en verrassend leuke plekken, zoals een fijn restaurant met uitstekende menukaart, de hooibergbar en het buitenzwembad.

Sinds dit jaar heeft het Veluwehotel een nieuwe hotelmanager, Esmee de Keijzer. Met een frisse blik kijkt de 31-jarige naar de kansen die er nog liggen voor het hotel: “We willen nog veel meer aan en in het hotel vernieuwen. Zo komen er meer rieten daken, krijgt onze groepsvilla een sauna en bioscoop en wordt het zwembad overkapt, zodat gasten er het hele jaar kunnen zwemmen. Daarnaast zien we volop kansen voor een uitbreiding van het wellness-gedeelte. Natuur en wellness gaan heel goed samen.”

Relaxen, feesten en vergaderen op de Veluwe

Naast de nieuwe kamers en vernieuwingen voor de leisureverblijven, heeft Veluwe Hotel de Beyaerd ook voor zakelijke gasten mooie dingen op de planning staan. Zo komt er een grotere zaal, zodat nog meer bedrijven en particulieren hier terecht kunnen voor grotere events. Of je nu komt met je partner, gezin, vriendengroep of collega’s om te relaxen, iets te vieren of te vergaderen: het hotel en de omgeving heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke break in de natuur. Daarnaast biedt Veluwe Hotel de Beyaerd verschillende arrangementen aan, die het nog aantrekkelijker maken om een verblijf te combineren met een activiteit.

Veluwse Zomer

De zomer staat bij Hotel de Beyaerd in het teken van diverse bijzondere evenementen tijdens de ‘Veluwse Zomer’. Zo staan er geregeld BBQ’s met live muziek op de planning, kunnen gasten genieten van films onder de sterrenhemel tijdens de openluchtbioscoop en zijn er op zonnige zondagen DJ’s die beats draaien bij het zwembad voor een zondag chill gevoel. De Veluwse Zomer wordt een spektakel voor zowel lokale gasten als hotelbezoekers.

Over Veluwe Hotel de Beyaerd

Hotel De Beyaerd biedt 91 comfortabele kamers, 11 banqueting & conferentiezalen tot 350 personen, een villa, een bar, een restaurant en uitstekende ontspanningsfaciliteiten als sauna, fitness en een buitenzwembad. Op het 6 hectare grote terrein is eveneens het outdoorcenter Veluwe Events gevestigd.

Over Q Hospitality Group

Q Hospitality Group is de nieuwe naam van het bedrijf dat in 2018 is opgericht door hoteliers Bas Tolmeijer, Willem-Jan van den Dijssel en Francesco Monaco. De onderneming richt zich op het acquireren van grootschalige hospitality projecten, vastgoed en het ontwikkelen en uitbouwen van unieke horecaconcepten. Tot de portefeuille van Q Operations behoren Kasteel De Essenburgh (Hierden), wellnessresort Thermae 2000 (Valkenburg), het in Arnhem gelegen Hotel Haarhuis en de Koepelgevangenis, Veluwe Hotel De Beyaerd (Hulshorst) en Kasteel Engelenburg (Brummen) en vanaf 2024 The Diamond Amsterdam.

Het exclusieve hotelplatform Quality Lodgings, met een collectie van meer dan 120 onafhankelijke kwaliteitshotels in 11 Europese landen, investeringsmaatschappij Hera HRI en participatiemaatschappij Q Participations zijn zelfstandig opererende dochtermaatschappijen binnen Q Hospitality Group. Meer informatie via: www.qhospitality.group