Rotterdam,
05
december
2023
|
15:27
Europe/Amsterdam

Verras iemand tijdens de feestdagen met een prachtig boeket van Topbloemen.nl

Aan wie denk jij deze Kerst?

Samenvatting

Een familielid die aan de andere kant van het land woont of een geliefde die een essentieel beroep heeft en moet werken tijdens de kerstdagen. Er zijn allerlei redenen te bedenken waarom sommige mensen de feestdagen niet kunnen doorbrengen met iemand waar ze om geven. Verras geliefden op afstand dit jaar met een geweldig kerstboeket van Topbloemen.nl om zo toch te laten weten dat ze in gedachten bij je zijn. Een mooi en persoonlijk gebaar bezorgt de ontvanger een warm kerstgevoel. Dat is tijdens de feestdagen extra waardevol. Een mooi kerstboeket is bovendien een echte eyecatcher in huis en kleurt goed bij andere versiering, zoals lichtjes of een kerstboom. Geef meer dan een kerstkaart en laat een prachtig boeket bezorgen.

Omdat ik aan je denk, juist tijdens de kerstdagen
Niet iedereen komt bij elkaar tijdens de feestdagen. Bijvoorbeeld omdat ze aan het werk zijn, in het buitenland wonen of druk zijn met andere verplichtingen. Wat de reden ook is, een kerstboeket is altijd een aangename verrassing voor de ontvanger. Topbloemen.nl heeft voor iedere gelegenheid een mooi boeket, dat samen met een persoonlijk kaartje wordt afgeleverd. In het kerstassortiment vind je allerlei mooie boeketten, die een instant kerstgevoel naar boven brengen. Een liefdevol gebaar, juist wanneer iemand er niet bij kan zijn of een verrassing verdient.

‘Omdat ik aan je denk’: de mooiste kerstboeketten bestel je tot 22 december via Topbloemen.nl. Een bloemist uit de regio bezorgt het boeket bij de ontvanger.

Over Topbloemen.nl 
Mensen blij maken, dat is de passie van oprichter Edwin van Arkel. In 1999 startte hij als zelfstandig bloemist in Hoofddorp. Door de toegenomen vraag om boeketten in heel Nederland te bezorgen, is hij samenwerkingen aangegaan met bloemisten in andere regio’s. In 2005 stapte hij, als één van de eerste retailers volledig over op onlineverkoop. Met het creëren van een sterk leveranciersnetwerk van regionale bloemisten ontstond Topbloemen.nl. In 2015 groeide het bedrijf uit tot marktleider op het gebied van online bloemenverkoop. Wat nooit is veranderd, is de missie van het bedrijf: een persoonlijke boodschap en boeket met aandacht een zorg overbrengen naar de ontvanger. Supersnel geregeld voor de verzender en gebonden en bezorgd door een regionale bloemist. Topbloemen.nl is onderdeel van het bedrijf Topgeschenken Nederland BV, waar ook de websites Topbloemen.be, Toptaarten.nl, Topfruit.nl en Topgeschenken.nl onder vallen.