Rotterdam,
05
december
2023
|
09:04
Europe/Amsterdam

Vier de feestdagen bij de hotels van NH Collection en nhow in sfeervolle Europese steden

Groots genieten tijdens de kerstdagen en jaarwisseling

Samenvatting

Madrid, 27 november 2023 - De feestdagen worden bij NH Collection Hotels en nhow hotels groots gevierd met feestelijke events en speciale arrangementen. In een sfeervolle ambiance genieten gasten van een compleet verzorgde avond waarbij het aan niets ontbreekt. Een perfecte gelegenheid voor iedereen die de kerstdagen of jaarwisseling graag buiten de deur of zelfs over de grens viert. Genieten van een uitgebreide kerstbrunch, -diner of een feestelijke NYE party met overnachting tegen speciaal tarief. Dat maakt een feestelijk avondje uit nog relaxter. Van Amsterdam en Rotterdam tot Eindoven, Frankfurt, Kopenhagen en Praag: elk hotel heeft festiviteiten in petto en biedt op de locatie afgestemde arrangementen aan.

nhow Amsterdam RAI 
bij nhow Amsterdam RAI staan er meerdere feestelijke events op de planning. Proosten met collega’s, ontspannen met vrienden genieten van een speciaal menu, of een privédiner op grote hoogte. Bij Selva Restaurant en Sonora Bar op de 24e verdieping van nhow Amsterdam RAI is dit allemaal mogelijk. 

Dit zijn de arrangementen van nhow Amsterdam RAI: 
Kerst: een speciaal kerstmenu samengesteld bij Selva en Sonora dat beschikbaar is van 24 tot en met 26 december. Rise and Shine: sluit aan bij de Boozy Christmas Breakfast. nhow Amsterdam RAI maakt van ontbijt een feestmaal en gasten zijn uitgenodigd om mee te eten, in pyjama en al. 
Oud & Nieuw: nhow Amsterdam RAI viert het leukste feest van de stad – een legendarische oudejaarsavond. Kijkend over de skyline van de stad, waar het vuurwerk nooit ophoudt en gasten worden getrakteerd op een decor vol levendige, exotische kleuren. 

Meer informatie over de feestagen bij nhow RAI vind je hier

nhow Rotterdam 
Vier de feestdagen in stijl bij nhow Rotterdam, inclusief onbetaalbaar uitzicht op de iconische Erasmusbrug en verlichte skyline van de Maasstad. Bovendien is de sfeer in het hotel in deze periode extra feestelijk. Gasten hebben tijdens de kerstdagen de keuze uit verschillende menu’s en een ‘sit down’ of ‘walking’ dinner. nhow Rotterdam pakt tijdens oud & nieuw groots uit, met een DJ en de allerbeste view op dé vuurwerkshow van Nederland. Hotelgasten hebben gratis toegang tot het feest. 

Dit zijn de arrangementen van nhow Rotterdam: 
Kerst: een 3-, 4-, of 5-sit down gangendiner of een 5-, 6-, of 7-gangen walking dinner, uit te breiden met snacks en drank. 
Oud & nieuw: ‘nhow year’s eve’ is dé locatie voor een onvergetelijke jaarwisseling. Het fancy street food dinner is alleen voor hotelgasten te boeken. Voor het ‘Manhatten aan de Maas’ feest zijn ook losse tickets verkrijgbaar. Verwacht een DJ, een champagnebar, photo booth en eersteklas uitzicht op de vuurwerkshow. 

Meer informatie over het kerstdiner is hier beschikbaar. Met deze link bestel je tickets voor oudjaarsavond. 

NH Collection Eindhoven Centre 
Bij het luxe NH Collection Eindhoven Centre worden de feestdagen culinair gevierd.VANE restaurant serveert tijdens de kerstdagen voor een smaakvol 6-gangendiner, waarbij het gasten aan niets ontbreekt. Het nieuwe jaar wordt ingeluid met een exclusief feest in de fantastische VANE Skybar. Blijf daarna slapen in één van de mooie kamers of suites tegen een gereduceerd tarief. 

Dit zijn de arrangementen van NH Collection Eindhoven Centre: 

Kerst: een 6-gangendiner bij VANE restaurant, bereid door topchef Carlo Chantrel. Het bijpassende wijnarrangement is samengesteld door maitre-sommelier Ruud Verspaget. 
Oud & nieuw: een New Years party in een unieke venue: de VANE Skybar. Tijdens het feest draait een DJ, worden er luxe hapjes en drankjes geserveerd en hebben gasten een onvergetelijk uitzicht op de stad en het vuurwerk. 

Kerst bij VANE restaurant, klik hier. New Year’s Eve at VANE Skybar, bezoek deze link

nhow Frankfurt 
Het in 2022 geopende ultramoderne nhow Frankfurt is de perfecte plek om geinspireerd te raken, uit te rusten en genieten van de bruisende stad. Op de 47e verdieping van het hotel bevindt zich het hoogste dakterras van Duitsland, de NFT Skybar. Vanaf hier hebben gasten een panoramisch uitzicht van 360 graden over Frankfurt en het Taunusgebergte. Een onvergetelijke plek om de jaarwisselling te vieren en lekker te blijven slapen in het hotel. 

Oud & nieuw: tijdens nhow year’s eve vindt een diner plaats in het restaurant en kunnen gasten proosten en de dansvloer op in de bijzondere NFT Skybar, inclusief onbetaalbaar uitzicht op de stad. Boek hier

NH Collection Frankfurt Spin Tower 
Het onlangs geopende NH Collection Frankfurt Spin Tower is een indrukwekkend en luxe designhotel, gevestigd in de 121 meter hoge Spin Tower. Op 1e en 2e kerstdag kunnen gasten op hoogte genieten van een brunch. Tijdens de jaarwisseling vindt er een feest plaats in signature bar Oaks, dat een subliem uitzicht biedt op de financiële metropool. Kom helemaal tot rust, pak een feestje mee, blijf slapen en geniet van dit elegante hotel op een centrale plek in Frankfurt. 

Kerst: er vindt een kerstbrunch plaats op 25 en 26 december. 
Oud & nieuw: in bar Oaks wordt het nieuwe jaar op grote hoogte ingeluid met een flying buffet en een feest met DJ. Op de eerste dag van het nieuwe jaar is er een late breakfast voor alle feestgangers die graag willen uitslapen. 

NH Collection Copenhagen 
Start het nieuwe jaar in misschien wel de hipste stad van Europa: Kopenhagen! Bij het NH Collection Copenhagen hebben gasten vanaf restaurant ROOF tijdens de spectaculaire vuurwerkshow voor oud&nieuw een geweldige view over Christianshavn. Maak er een weekend weg van en overnacht in één van de elegante hotelkamers. 

Dit is het arrangement van NH Collection Copenhagen: 
Oud & nieuw: de ROOF New Year’s Toast belooft een geweldige avond te worden. In Kopenhagen wordt schitterend vuurwerk afgestoken. Tijdens het event genieten gasten van champagne en Deense cake. 

NH Collection Prague Carlo IV 
In de romantische stad Praag is NH Collection Praag Carlo IV gevestigd in een betoverend paleis op de grens van de oude en nieuwe stad van Praag. Een bijzonder sfeervolle plek om de feestdagen door te brengen. Bovendien kunnen gasten in dit vijfsterrenhotel genieten van de heerlijke Spa & Wellness. Tijdens de feestdagen staat alles in het teken van culinair genieten. Op oudejaarsavond vindt een groots gala plaats. 

Kerst: tijdens het Christmas Dinner genieten gasten van een uitgebreid hoogstaand culinair menu in een knusse ambiance, terwijl er livemuziek wordt gespeeld. 
Oud & nieuw: het nieuwe jaar wordt ingeluid met een feestelijk gala, waar lekker eten en drinken en dansen centraal staan. 

Meer informatie over de feestdagen in Praag via deze link