Rotterdam,
07
november
2023
|
16:19
Europe/Amsterdam

Vier de feestdagen bij hotel Flora Batava op een romantische locatie aan de Vecht

Eten, drinken, varen, slapen en genieten op schitterende buitenplaats

Samenvatting

Bij het luxe boutique hotel Flora Batava beleef je de feestdagen in een romantische setting. Flora Batava ligt op een buitenplaats aan de rand van Breukelen, direct aan de rivier de Vecht. Naast schitterende hotelkamers, is het bijbehorende restaurant Bloei een sfeervolle plek voor een heerlijk diner tijdens de feestdagen. Maak de laatste dagen van het jaar extra bijzonder met culinaire verrassingen begeleid door live-muziek op een unieke locatie. Kom na het diner op je hotelkamer helemaal tot rust om de volgende ochtend te starten met een uitgebreid ontbijtbuffet. Wil je meer van de omgeving zien? Dan maak je je verblijf tijdens de kerstdagen nóg leuker met een knusse kerstvaart over de rivier.

Vier de kerstdagen en jaarwisseling bij Flora Batava 
Flora Batava pakt uit tijdens de feestdagen. De idyllische locatie, het hotel en restaurant zijn helemaal gehuld in een charmante en romantische sfeer. Met lichtjes, livemuziek en chique aankleding kom je vanzelf in de feeststemming. Op kerstavond, eerste en tweede kerstdag en de jaarwisseling kun je een arrangement boeken waarbij het jou en je gezelschap aan niets ontbreekt. In restaurant Bloei krijg je een zorgvuldig samengesteld 5-gangendiner voorgeschoteld, waarna je overnacht in één van de luxe hotelkamers. In de ochtend start je rustig op met een uitgebreid ontbijt. Eventueel boek je er een kerstvaart bij over de Vecht, zodat je deze unieke regio nog beter in je op kunt nemen. Deze vaart is ook los te boeken als je geen gebruikmaakt van één van de arrangementen. 

Daarnaast leent de omgeving van het hotel zich uitstekend voor het maken van een wandeling of fietstocht. Of je nu zin hebt om op je comfortabele hotelkamer te ontspannen of liever frisse lucht wil opsnuiven: bij boutique hotel Flora Batava staat alles in het teken van een onvergetelijk verblijf. 

Bekijk hier alle arrangementen van hotel Flora Batava tijdens de feestdagen. 


Over Hotel Flora Batava 
Aan de rivier de Vecht ligt het luxe Hotel Flora Batava, ondergebracht op een prachtige buitenplaats. Niet alleen het hotel is schitterend, ook de tuin, het theehuis aan de Vecht, het zonnige terras en bijbehorende restaurant Bloei zijn dat. Gasten kunnen kiezen uit 6 verschillende kamertypen, van cosy en comfortabel tot ruim en huiselijk. Alle kamers en suites hebben een elegante uitstraling en zijn smaakvol ingericht. In restaurant Bloei wordt een uitgebreid ontbijt, luxe lunch, high tea en diner gereserveerd. De hoge plafonds en grote glazen serre zorgen voor een eigentijdse sfeer in het restaurant, waar gekookt wordt met zorgvuldig selecteerde regionale en seizoensgebonden ingrediënten. Wil je meer van de omgeving zien? Stap op de fiets en ontdek hoe mooi de Vechtstreek is. Of ga het water op: boek een salonboottocht of huur en sloep en vaar zelf over de Vecht. De streek zit vol met pareltjes: van oude forten en molens tot kastelen en buitenplaatsen. 
 

Boilerplate

Meer informatie over Flora Batava 
Adres: Rijksstraatweg 6, 3631 AC, Nieuwersluis 
Telefoon: 0294-224040 
Website: https://florabatava.com/ 
Arrangementen te boeken via: https://florabatava.com/arrangementen 
Facebook: https://www.facebook.com/florabatava 
Instagram: https://www.instagram.com/florabatava/