Rotterdam,
27
november
2023
|
16:13
Europe/Amsterdam

Vier de feestdagen in de kerk bij Bunk in Amsterdam en Utrecht

Een heerlijke feestmaand met uitgebreid cultureel programma

Samenvatting

Het feestseizoen bij Bunk in Amsterdam en Utrecht gaat bijna van start. Op beide locaties worden de gehele decembermaand events en kerstdiners georganiseerd, aangepast aan de tijd van het jaar. Je bent verzekerd van een warme, knusse en levendige sfeer in de kerken van Bunk. Het originele culturele programma sluit perfect aan op de decembermaand en vakantieperiode. Wat onveranderd blijft, is de typisch laagdrempelige Bunk-vibe. Iedereen is welkom om de creativiteit en het gemeenschapsgevoel te ervaren. Bij Bunk beleef je feestdagen om nooit te vergeten. Heb je zin om aan te sluiten bij een groepsdiner of je kerstgedachtes te delen met een groter publiek? Kom langs en maak er een onvergetelijke decembermaand van dit jaar!

Feestelijke programmering Bunk Amsterdam en Utrecht in december 
In de decembermaand heeft Bunk een bruisend culturele programma, met een mooi aanbod aan evenementen die in het teken staan van de feestdagen. Je kunt er, samen met een gezellige en gelijkgestemde crowd, hartverwarmende momenten beleven. Op beide locaties worden tijdens de kerstdagen verrukkelijke kerstdiners geserveerd. Eerste kerstdag is speciaal gereserveerd voor de hotelgasten van Bunk. Op Tweede Kerstdag is iedereen welkom voor een feestelijke culinaire ervaring. 

FEESTELIJKE PROGRAMMERING AMSTERDAM 
Bij Bunk in Amsterdam kun je in de decembermaand terecht voor een frisse nieuwe look en gratis knipbeurt, een gratis ontspannende massage, een magische filmavond en een unieke manier om met gelijkgestemden de kerstgedachte te delen. Definitieve data volgen. Verder op het programma: 

3 december: Easy Sunday Smooth jazz sounds of Jules Monen. Heerlijke jazz sounds tijdens borrel en diner. 
10 december: Ontbijt concert met Jerry Bloem. Heerlijk genieten van een ontbijt met de kerstsounds van Jerry Bloem. Na het concert vinden er massages plaats door Mahbu en maakt Jana Mordhorst live-paintings. 
17 december: Pop-up winter markt met feestelijke producten. 
20 december: Buurtmaaltijd: neem op 20 december deel aan een hartverwarmend buurtmaaltijdevenement. 
21 december: Heerlijke nummers door de The Fruity Island Boys. Van Elvis tot Disney Klassiekers met een kerstig tintje. 
24 december: Marcel Petit Trio (Christmas Carols): de kerstmelodieën van het Marcel Petit Trio brengen een ode aan tijdloze kerstnummers. 

FEESTELIJKE PROGRAMMERING UTRECHT 
Bij Bunk in Utrecht wordt de kerstgedachte ook gedeeld. Je kunt er in de decembermaand terecht voor prachtige livemuziek in kerstsfeer, een stijlvol nieuw kapsel, muziekbingo in kerstthema en een speciale editie van ‘painting bij Pooja’, waarbij je de kunstenaar in jezelf los kan laten. Definitieve data volgen. Verder op het programma: 


16 december: Optreden van een groot kerstkoor. 
Filmavonden op 10 en 17 december: dompel jezelf onder in de magie van het vertellen van verhalen. 
17 december: Ontbijt concert met Jerry Bloem. Heerlijk genieten van een ontbijt met de kerstsounds van Jerry Bloem. In de middag is er een schilderworkshop van Pooja. En worden in de middag de smooth sounds door Bob Roos gespeeld. 
20 december: Heerlijke nummers door de The Fruity Island Boys. Van Elvis tot Disney Klassiekers met een kerstig tintje. 
23 december: Een feestelijk orgel concert in de kerk bij Bunk Utrecht. 
24 december: Game Night, Movie Night – Kersteditie: een heerlijke avond vol games en films, allemaal met een feestelijk kerstgevoel. 

Kom je gezellig langs in Amsterdam of Utrecht om zelf de magische kerstsfeer bij Bunk te beleven? 

Meer informatie over de feestdagen vind je hier: 
https://wearebunk.com/event-location/festive/ 

Over Bunk 
Bunk slaat de brug tussen hotels, hostels en restaurants. In een historische ambiance vinden vrienden van ver én dichtbij een speelse, optimistische en kwalitatieve ho(s)telervaring voor een eerlijke prijs. In 2019 opende de eerste Bunk in de Westerkerk aan de Catharijnekade in Utrecht en in 2020 de locatie in Amsterdam-Noord in de historische Sint-Ritakerk aan het Hagedoornplein. Bunk heeft al meerdere mooie prijzen in ontvangst mogen nemen, waaronder de HOSCAR in de categorie Extraordinary Innovation, de Travel & Hospitality Awards 2021 in de categorie European Travel Awards en de prijs voor ‘Best Hotel Concept’ van de Entree Awards 2019.