Doetinchem,
20
november
2023
|
16:30
Europe/Amsterdam

Vier de feestdagen in het oosten van het land

Overnacht in de mooiste hotels en geniet van een geweldige culinaire ervaringen

Samenvatting

Weet je al waar jij dit jaar de feestdagen doorbrengt? Het oosten van ons land heeft veel moois te bieden. Naast natuurschoon, ruimte en een gastvrije bevolking, staan er een aantal prachtige hotels waar de kerstdagen en jaarwisseling feestelijk worden gevierd. Trakteer jezelf en je partner, vriend(in) of familielid op een onvergetelijk en compleet verzorgd verblijf. Kies je voor de sfeervolle en historische ambiance van Hotel de Wereld in Wageningen? Het gloednieuwe trendy boutique hotel The Church in Arnhem? Of ga je voor het karakteristieke en luxe Hotel Villa Ruimzicht in Doetinchem? Bij alle drie de locaties wordt uitgepakt met voor de feestdagen speciaal samengestelde arrangementen.

Hotel de Wereld: feestelijk genieten op een historische plek
Hotel de Wereld in Wageningen ademt historie. Dit was de plek waar de vredesonderhandelingen van de Tweede Wereldoorlog plaatsvonden. Het boektiekhotel symboliseert daardoor nog steeds vrijheid. De hotelkamers zijn onlangs helemaal gerenoveerd, stuk voor stuk uniek en staan in het teken van verschillende vrijheidsstrijders. Tijdens de feestdagen pakt Hotel de Wereld uit met fijne kerstarrangementen op Kerstavond, Eerste- en Tweede Kerstdag. Overnacht in één van de bijzondere themakamers, geniet van een uitgebreid kerstdiner, heerlijk ontbijt en ontdek welk cadeau er voor jou onder de kerstboom ligt. En als je er echt even helemaal uit wil zijn, plak je er een extra nacht aan vast en vier je beide kerstdagen in Hotel de Wereld. Liever alleen culinair genieten? Boek dan de kerstlunch of het 6-gangendiner dat geserveerd wordt in restaurant LEV. Het kerstmenu is zorgvuldig samengesteld en er wordt voornamelijk gekookt met streekproducten. Meer informatie en details over de arrangementen vind je hier.

Hotel Villa Ruimzicht: meerdere dagen genieten op een bijzondere locatie
De opvallend grote en witte villa waarin Hotel Villa Ruimzicht is gevestigd, is een echte landmark in Doetinchem. Het luxueuze karakteristieke hotel heeft fantastische en sfeervolle kamers met een moderne touch. Een geweldige plek om de kerstdagen door te brengen. Speciaal hiervoor heeft het hotel een 2- en 3-daags kerstarrangement samengesteld. Je overnacht in een van de unieke en ruime themakamers, geniet van een uitgebreid diner in restaurant Lokaal, een fantastisch live cooking kerstontbijt en natuurlijk ligt er een mooi cadeautje voor je klaar. Even tussen alle kerstsfeer door een frisse wandeling maken? In de Achterhoek is de uitgestrekte natuur altijd dichtbij. Meer informatie en details over de arrangementen vind je hier.

The Church: genieten van Kerst en Oud & Nieuw in de kerk
Het nieuwe trendy boutique hotel The Church in Arnhem is dé nieuwe hotspot in het oosten van het land. Het hotel, restaurant en de cocktailbar zijn ondergebracht in een oude Lutherse kerk. Dit maakt het een unieke plek om te overnachten. Tijdens de feestdagen worden je zintuigen nog meer geprikkeld bij The Church. Kerst staat helemaal in het teken van culinaire belevingen. Bij het kerstarrangement zit een overnachting, 9-gangendiner en feestelijk ontbijt inbegrepen. Ook het nieuwe jaar kun je hier op bijzondere wijze inluiden met een chique avond uit. Er staat een Dinner Show op het programma vol dans, acrobatiek en muziek, gevolgd door een DJ. Ondertussen geniet je van een 6-gangendiner en kun je na alle indrukken en de nodige danspasjes neerstrijken in een fijne hotelkamer. Uiteraard staat er de volgende ochtend een uitgebreid nieuwjaarsontbijt voor je klaar. Meer informatie en details over de arrangementen vind je hier.

De Gelderse Culitas voor thuischefs
Liever thuis met je dierbaren genieten van een bijzonder kerstdiner? De Culitas is speciaal samengesteld voor thuischefs. In de tas zitten alle ingrediënten en recepten die je nodig hebt om een 4-gangendiner mee te bereiden waarmee je indruk maakt op je gasten. De restaurants hebben verschillende gerechten samengesteld waardoor jij thuis kan genieten van een volwaardig kerstdiner. De chefs van de restaurants hebben alle voorbereidingen al voor je gedaan. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de tafel mooi te dekken en te genieten. De Culitas wordt aangeboden door Hotel Villa Ruimzicht, LEV Foodbar, LEV. by Mike en LEV @ De Wereld, kies jouw restaurant en daarmee ophaallocatie van jouw keuze!

Over HIM+
Hotel de Wereld, Hotel Villa Ruimzicht en The Church maken onderdeel uit van HIM+. Gelderse gastvrijheid en horecaconcepten met een verhaal, dat is waar de Horeca Inspiratie Maatschappij (HIM+) voor staat. Het is de moedermaatschappij van verschillende food- en hotelconcepten in deze regio. Daarnaast wil HIM+ de schoonheid van Gelderland en de Achterhoek aan nog meer mensen laten zien. En laten zien waarom rust, ruimte en hartelijkheid zo goed gecombineerd worden met de ‘alles komt goed’-mentaliteit, want dat is waar het in deze regio om draait.