Rotterdam,
04
december
2023
|
13:26
Europe/Amsterdam

Vier de feestdagen in winterse stijl bij Eurobrouwers

Sluit 2024 knallend af in Schiedam

Samenvatting

Bij Eurobrouwers in Schiedam wordt de decembermaand feestelijk gevierd. Tijdens de kortste dagen van het jaar is er van alles te beleven in en rondom de Glasfabriek. Met een schaatsbaan, knusse hoekjes, kraampjes met eten en drinken, gezellige verlichting en een kerstmarkt zit de winterse sfeer er goed in. Trommel vrienden, familieleden en collega’s op voor een kerstborrel, kaasfondue of knalfeest. Of je nu zin hebt in een rondje schaatsen, een sneeuwballengevecht of bierproeverij: bij brewpub Eurobrouwers is het einde van het jaar een feestje. De gehele locatie is tevens ook af te huren als dé plek voor een besloten decemberevent!

Kerstmarkt, schaatsbaan en winterse gezelligheid
Op zaterdag 9 december tussen 12.00u en 19.00u strijkt de jaarlijkse kerstmarkt van Loops Flea neer bij Eurobrouwers. Neem een kijkje bij de verschillende kraampjes voor mooie (kerst)cadeaus van lokale kunstenaars: van sieraden tot kleding, keramiek en lp’s. Combineer een bezoek met een rondje op de schaatsbaan of kom binnen bij de haard zitten met een biertje en schuif aan voor een kaasfondue. Ook in het nieuwe jaar zijn gasten van harte welkom bij Eurobrouwers. In januari wordt, in samenwerking met De Bakkerette, de hele maand een traditionele Griekse nieuwjaarscake geserveerd, de vasilopita cake. De vinder van het muntje in de cake staat een voorspoedig jaar te wachten én krijgt 10 gratis Eurobrouwers biertjes. Geen muntje gevonden? Niet getreurd! De cake is sowieso heerlijk bij een warme drank of als dessert.

Besloten feest bij Eurobrouwers
Van maandag tot en met donderdag is het mogelijk om Eurobrouwers in de decembermaand exclusief af te huren voor een besloten gezelschap. De Glasfabriek is een indrukwekkende en gezellige plek om een geslaagd feest te vieren. Geniet van de eigen gebrouwen biertjes, het verwarmde terras en heerlijk eten. Een eindejaarsevenement wordt gegarandeerd onvergetelijk! Op vrijdagen en in het weekend is de locatie ook voor andere gasten geopend. Eventueel kan een deel van de ruimte afgescheiden worden voor een eigen viering.

Over Eurobrouwers
Eurobrouwers is het nieuwe kindje van de Double Trouble groep, de ondernemers achter Café Marseille in Rotterdam. Met Café Marseille, Eurobrouwers, Poing Arcade en Bar Alaska (opening zomer 2023) brengen zij een ode aan de klassieke horecazaken van weleer met knusse warme ontwerpen, sterke visuele identiteit, goede service en betaalbaarheid. En een sterke focus op community building. Kristian de Leeuw, een van de ondernemers van Double Trouble groep,  fietste tijdens een van de vele lockdowns door Schiedam toen hij het leegstaande Glasfabriek-complex ontdekte. Hij was op slag verliefd op de rauwe industriële uitstraling. 3 jaar later is Eurobrouwers BV een volwaardig horeca brand met pop-up horecalocatie en brouwerij. Eurobrouwers BV is in korte tijd gerealiseerd met grotendeels eigen middelen en een extra aandeelhouder aan boord: Clarissa Slingerland, Rotterdamse onderneemster en eigenaar van o.a. PR Bureau MissPublicity.