10
augustus
2021
|
12:45
Europe/Amsterdam

Villa Thalia opent bijna haar (pas geverfde) deuren met een grand opening en spannende programmering!

The Party Group steekt Rotterdamse club in nieuw en groter jasje

Samenvatting

Villa Thalia gaat weer open, en hoe! Voor eigenaar Olivier van Hoey Smith van The Party Group is Villa Thalia vanaf september hét Rotterdamse geluid op concertzalen als Paradiso en Heineken Musical Hall. Met concerten van (inter)nationale artiesten, een podium voor lokaal talent, spectaculaire Dinnershows, dampende clubavonden en nog veel meer.

Groter team, meer club
Tijdens corona hebben de mensen van Villa Thalia niet stil gezeten. Dat de club tijdelijk moest sluiten werd aangegrepen als hét moment om het creatieve en organisatorische team uit te breiden en een spectaculaire programmering op touw te zetten. Ook is er flink verbouwd aan de locatie in hartje Rotterdam. De hal en de concertzaal kregen een frisse upgrade om zo meer ruimte te maken voor nog meer bijzondere acts, concerten en clubavonden. Voor de nieuwe, uitgebreide programmering gaat het team van Villa Thalia samenwerkingen aan met interessante en verschillende creatieve partijen uit de stad denk aan Now & Wow en AAA Fresh. Hierdoor biedt Villa Thalia een groot aanbod voor een brede doelgroep en wordt weerspiegeld hoe het team de stad ziet en omarmt: kleurrijk, divers, multicultureel, rauw, eerlijk en creatief.

Dinnershows
Bij Villa Thalia start het weekend elke vrijdag met een spectaculaire dinershow - hét visitekaartje van deze creatieve broedplaats – waarbij je kunt kiezen uit drie verschillende concepten. De Dinnershow Festival is entertainment to the max, met vliegende danseressen en acrobaten, zangers, een host en natuurlijk superlekker en kleurrijk eten en drinken. Deze avond neemt je mee naar zes verschillende festivals, zoals een film- en hippiefestival, het beroemde Coachella festival, een Nederlands- en Carnavalfestival en het festival van Tomorrowland. Bij het tweede Dinnershow concept staat de hele avond in het teken van een bepaalde artiest en/of band of in een kenmerkend thema. Van verrassende Drag Queen Dinnershows tot aan bijzondere Hindoestaanse, Turkse en Kaapverdische Dinnershows is wat je kan verwachten. Om het af te maken presenteert Villa Thalia het derde concept de Dinnershow Klassiek/Modern. Wat hier inhoudelijk gaat gebeuren blijft nog even geheim. Wel kun je rekenen op culinair eten met mooie wijnen in combinatie met klassieke dans en muziek.

Concerten en clubavonden
Na de Dinnershow is er elke vrijdag een clubavond met wisselende thema’s, genres en een line-up van befaamde dj’s. De zaterdagen staan in het teken van live concerten van artiesten uit binnen- en buitenland. Aansluitend is er een clubavond met eclectisch (commerciële) muziek, pop, r&b, top 40 en mainstream hits. Aan diversiteit en aanbod dus zeker geen gebrek.

Passion Creates Stories
Het zondagprogramma in Villa Thalia is een ‘cadeau voor de stad’. De club wil hiermee de creatieve sector van Rotterdam een podia bieden en het publiek prachtige stukken tonen die anders wellicht onderbelicht blijven. Elke zondag staat in het teken van een andere discipline: van dans tot muziek, van (experimenteel) theater tot comedy. Hiermee zet Villa Thalia Rotterdamse designers, choreografen, (underground) muzikanten, dansers, drag queens en komedianten in het spotlicht.

In Villa Thalia en alle overige horecagelegenheden van The Party Group worden te allen tijde de actuele coronamaatregelen en adviezen van het RIVM in acht genomen. De Grand (re) opening van de club zal plaatsvinden wanneer de maatregelen dit toelaten.

Boilerplate

Openingstijden
Villa Thalia: vrijdag t/m zondag van 18:30 tot 5:00 uur
Op maandag t/m donderdag is Villa Thalia te huur voor (zakelijke) events.

Informatie over Villa Thalia
Website https://www.villathalia.nl/
Facebook https://www.facebook.com/clubvillathalia

Instagram https://www.instagram.com/villathalia/