10
mei
2021
|
13:38
Europe/Amsterdam

De Vrienden Live opent het grootste terras van de Oude Haven

Geniet bij het Haringvliet van vier verschillende areas in festivalstijl

Samenvatting

Je zomer goed beginnen? Dat doe je bij De Vrienden Live, op het grootste terras van de Oude Haven in Rotterdam. Door een uitbreiding biedt het terras van de horecazaak zelfs in coronatijd plaats aan maar liefst 200 gasten. Verspreid over het Haringvliet vind je verschillende areas waar je kan loungen terwijl je wordt getrakteerd op relaxte livemuziek (zodra de coronamaatregelen dit weer toelaten). Daarnaast ben je hier aan het juiste adres voor zomerse cocktails en gerechten met een muzikale twist.

De Vrienden Lounge
In de gezellige Oude Haven creëren vier areas van in totaal 550 m2 een ontspannen festivalvibe. Bij De Vrienden Lounge, aan de waterkant van de Oude Haven met uitzicht op het Witte Huis, krijgt het begrip relaxen een geheel nieuwe betekenis. Neem plaats aan een van de picknicktafels of plof neer op de loungebanken met je voeten in het gras. Met een cocktail in de hand lounge je met je vrienden onder de lampjes die na zonsondergang zorgen voor een gezellige sfeer.

De Vrienden Food Area
In De Vrienden Food Area direct aan het Haringvliet kun je terecht voor gerechten met een muzikale touch. Neem plaats aan de hoge tafels en geniet van verse, smaakvolle bites van de barbecue en pizzaoven. Ga voor een Pizza Cheeseburger of een Pizza al Salmone, met huisgemaakte gerookte zalm, roomkaas, mais, cherrytomaten en kappertjes. Zin om te borrelen? De band bites staan klaar. Liever uitpakken met een compleet diner? Bestel een voorgerecht van de pre-show kaart of ga voor een swingin’ salad. Kies een werelds hoofdgerecht van de world tour kaart, uiteraard vergezeld door special effects (bijgerechten). Afsluiten doe je met een nagerecht van de afterparty kaart.

De Vrienden Bar en De Vrienden Live
Zin in een zomerse cocktail? Daarvoor is De Vrienden Bar de juiste area. Het terras zit aan de Spanjaardsbrug en is omgetoverd tot een heuse festivalbar. Aan de statafels nip je hier op je gemak van een Mojito, Pornstar Martini of Fizzy Peachtree. Geen zorgen: in welke area je je ook bevindt, de akoestische livemuziek van De Vrienden Live is overal te horen. Althans, zodra dat weer mag. Door coronamaatregelen hoor je momenteel nog geen tetterende saxofoons op het terras. De Vrienden Live kan niet wachten om de liveband op te trommelen, maar tot die tijd swingt en zingt het personeel de gasten tegemoet.

Boilerplate

Meer informatie over De Vrienden Live
Adres:
Haringvliet 100, 3011 TH Rotterdam
Website:
https://www.cafedevriendenlive.nl/

Facebook: https://www.facebook.com/DeVriendenLive
Instagram:
https://www.instagram.com/devriendenlive/