13
augustus
2020
|
11:30
Europe/Amsterdam

Meat Je Vrienden Live is de ideale vakantiebestemming deze zomer

Verschillende zomerse gerechten tijdens de ‘vakantie in eigen land’ weken

Samenvatting

In de Oude Haven, op de Haringvliet, is een unieke samenwerking tot stand gekomen tussen Meat Rotterdam, Oesteria en De Vrienden Live. Deze combinatie resulteert in een gigantisch zonovergoten terras met live muziek en heerlijke gerechten: ‘Meat Je Vrienden Live’. De maand augustus staat bij Meat Je Vrienden Live in het teken van ‘vakantie in eigen land’. Elk weekend wordt het terras omgetoverd tot een bepaalde tropische vakantiebestemming waar je met vrienden, familie of collega’s heerlijk kunt vertoeven.

Hola! Bonjour! Ciao!
Geen urenlange autorit en geen wachtrijen op het vliegveld. Tropische vakantie verlangens zijn deze zomer binnen handbereik. Spanje, Italië, Argentinië en Nederland zijn de landen die de komende weken bij Meat Je Vrienden Live gepresenteerd worden. Naast de gewone kaart biedt Meat Je Vrienden Live een speciale menukaart aan. Elk weekend proef je verschillende specialiteiten uit één van deze vakantielanden. De combinatie van heerlijke gerechten, een gezellige sfeer, bijpassende muziek en de juiste hospitality bezorgt de gasten het ultieme vakantiegevoel.

De Spaanse vakantie vibes doen het deze zomer goed op het terras van Meat Je Vrienden Live. De huisgemaakte paella met frisse sangria is daarom benoemd tot special van de maand. Elke donderdagavond in augustus en september kun je dit gerecht onbeperkt bestellen en dat is zeker de moeite waard. ¡Vamos!

Over Meat Je Vrienden Live

Op het Haringvliet te Rotterdam vind je de De Vrienden Live. De naam zegt het al, in deze bruisende bar en tevens restaurant geniet je van live muziek en een flinke dosis gezelligheid. Tussen Meat Rotterdam, Oesteria en De Vrienden Live is een unieke samenwerking ontstaan. Meat Je Vrienden Live is een doeltreffend en uniek concept in de Oude Haven. Op de vijf verschillende terrassen ervaren bezoekers een waanzinnige horeca beleving mede door de gezamenlijke krachtige Rotterdamse gastvrijheid.

Boilerplate

Informatie over De Vrienden Live
Adres: Haringvliet 100, 3011 TH Rotterdam
Openingstijden: zon t/m do 11:00 uur – 01:00 uur, vrij & za 11:00 uur – 02:00 uur

Website: https://www.cafedevriendenlive.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/DeVriendenLive
Instagram: https://www.instagram.com/devriendenlive/