Rotterdam,
02
november
2023
|
16:36
Europe/Amsterdam

Waardevolle cadeautips voor de feestdagen

Suggesties waar je mee aan kunt komen

Samenvatting

De decembermaand komt eraan en dat gaat soms gepaard met de nodige uitdagingen om een perfect cadeau te vinden voor de mensen om wie je geeft. Ter inspiratie doen wij in deze feestelijke Special een aantal suggesties waar we zelf heel blij van worden. We zijn een tikkie bevooroordeelt natuurlijk, maar dat is het leuke van cadeaus; je geeft altijd een beetje van jezelf. Wanneer we teruggaan naar de essentie van geven, laat onderzoek zien dat het geven van cadeaus ons gelukkiger maakt. Want hoewel het leuk is om een geschenk te ontvangen, toont de wetenschap aan dat we er nóg gelukkiger van worden om een geschenk te geven. Maar wat dan?, dat blijft soms toch de vraag. Wellicht vind je hieronder het antwoord. Met liefde doen wij jou deze Special cadeau.

Handgemaakte originele kerstballen van Jolly Jingles
De betoverende kerstballen van Jolly Jingles maken elke kerstboom speciaal. Personaliseer je boom met mooie miniatuurversies van dingen waarmee jij affiniteit hebt. Van dieren tot eten & drinken, reizen en sporten tot zoete hapjes en allerlei hobby’s. Met deze kerstballen maak je de kerstboom helemaal eigen of geef je een origineel en persoonlijk cadeau. Bekijk ook eens de sets met drie bijzondere kerstballen in verschillende categorieën die in een vrolijke cadeauverpakking direct een geweldig geschenk of kerstpakket zijn!

De kerstballen van Jolly Jingles zijn te koop vanaf € 12,95 per stuk

Een overzicht van alle kerstballen en sets vind je hier: https://jollyjingles.nl/

Euromast: geef een topbeleving cadeau
De Euromast in Rotterdam is een internationaal icoon en één van de hoogste gebouwen van de havenstad. Naast een adembenemend uitzicht op de skyline en het havengebied, kun je nog veel meer doen op de Euromast en dat is tijdens de feestdagen extra speciaal. Vier hier de kerstdagen of luid het nieuwe jaar in op grote hoogte. In de brasserie kun je op kerstavond genieten van een verrassingsdiner en eerste en tweede kerstdag van een brunch, ‘high Christmas’ of diner. En niet alleen de sfeervol verlichte stad is jouw decor, de hele Euromast heeft tijdens deze dagen een magische kerstsfeer. Inclusief prachtig gedekte tafels en een speciaal kerstmenu. Tijdens oud & nieuw beleef je een onvergetelijke jaarwisseling op de Euromast. Ga  knallend 2024 in met een feestelijk diner, feest, bubbels en cocktails.

Meer informatie over de feestdagen op de Euromast: https://euromast.nl/feestdagen

De mooiste peper-en zoutmolens van Peugeot Saveurs
De populaire peper- en zoutmolens van Peugeot Saveurs fleuren elke keuken op. Sinds 1987 is de klassieke Paris molen op de markt. In het nieuwe assortiment vind je molens in nog meer vrolijke kleuren: de ParisRama is geïnspireerd op de klassieke editie en 18cm groot. Kies voor een decoratief duo dat mooi staat in jouw keuken of geef zo’n stoere molen (of een complete set) cadeau tijdens de feestdagen. Op de dinertafel tijdens Kerst doen de rode en bosgroen gekleurde molens het ook goed als decoratiestuk. Alle molens hebben een robuust stalen maalwerk met een levenslange garantie. Het ideale en blijvende cadeau voor jezelf of een ander.  

Prijs: vanaf € 52,90 per stuk voor een peper- of zoutmolen van 18cm

Meer informatie of bestellen: https://be.peugeot-saveurs.com/nl/           

Kerstkaarten van Hallmark
Met een persoonlijk kaartje verras je iemand snel en gemakkelijk. Bij Hallmark heb je de keuze uit honderden mooie kerstkaarten. Je koopt ze in de winkel of bestelt ze online. Wil je er een cadeau bij laten bezorgen? In de shop zijn speciale kerstcadeaus te koop, die je samen met je kaart bij de ontvanger af laat leveren. Zo sla je twee vliegen in één klap! Wat denk je bijvoorbeeld van kerstballen, bubbels, chocolade of een cadeauset van Rituals? Maak een familielid of vriend(in) blij met een mooie kaart en eventueel een passend kerstcadeau. Je verrassing wordt feestelijk verpakt of afgeleverd met een mooi cadeautasje.

Prijs: vanaf € 2,95 per kerstkaart

Meer informatie of bestellen: https://www.hallmark.nl/l/kerstkaarten/

Christmas Kit van Toskani
Bij het Spaanse cosmeceutische merk Toskani staat huisverbetering centraal. Speciaal voor de feestdagen lanceert het vooruitstrevende merk een limited edition Christmas Kit. Een heerlijk cadeau voor jezelf of een ander en een mooie gelegenheid om kennis te maken met de fijne producten van Toskani. In de luxe kit vind je een masker/ nachtcrème uit de Night Reverse-lijn en een heerlijke geurkaars. De producten uit deze lijn worden gemakkelijk opgenomen door de huid en werken gericht terwijl je slaapt. Het herstelt de schade die je huid overdag oploopt door verontreiniging, make-up en invloed van de zon. Je wordt wakker met een gladder en frisser gezicht. Al meer dan 30 jaar focust het bedrijf zich op het ontwikkelen van huidverbeterende producten. Alle formules van Toskani zijn uniek en het resultaat van langdurig onderzoek in het laboratorium.

De adviesverkoopprijs van de chique verpakte Christmas Kit is €145 en bestaat uit het Night Reverse Advanced Serum, de Night Reverse Intensive Cream & een geurkaars.

Een kerstboeket van Topbloemen
Met een prachtige boeket maak je iedereen blij. De kerstboeketten van Topbloemen.nl wakkeren het knusse kerstgevoel extra aan. Een mooi cadeau voor jezelf of een leuke verrassing voor iemand die je dierbaar is. En de finishing touch op de kerstversiering in huis. De boeketten zijn samengesteld uit een selectie seizoensbloe men en passende kerstversiering. Maak je verrassing compleet en laat het boeket afleveren met een fles wijn of bubbels. kerstversiering. Maak je verrassing compleet en laat het boeket afleveren met een fles wijn of bubbels.

De kerstboeketten van Topbloemen.nl zijn vanaf 1 december verkrijgbaar en te bestellen via deze link: https://topbloemen.nl/kerstboeketten

Feestlijke Plissé glazen van Royal Leerdam
Tijdens de kerstdagen pakken we graag uit met een mooi gedekte tafel. De Plissé glazen van Royal Leerdam geven het kerstdiner een feestelijk tintje. Deze complete serie bestaat uit een rode wijnglas, witte wijnglas, flute en een waterglas. Optische lijnen in het glas maken de glazen bijzonder elegant. Ze fleuren elke dinertafel op, ook na de kerstdagen. Mooi als cadeau aan jezelf of voor een ander onder de kerstboom.

Prijs: vanaf € 12,95 per set van 4 glazen

Hier vind je het complete aanbod aan glaswerk van Royal Leerdam: https://www.royalleerdam.com/