Rotterdam,
13
augustus
2021
|
13:33
Europe/Amsterdam

Wijnen van Le Nord nu ook in Horeca verkrijgbaar

Wijnwinkel levert wijnen met een verhaal aan Rotterdamse Horeca

Samenvatting

De Rotterdamse Wijnwinkel Le Nord levert vanaf nu ook bijzondere wijnen met een verhaal aan Rotterdamse Horeca. Door de jarenlange ervaring in de Rotterdamse horeca mét eigen zaken, weet de Wijnwinkel als geen ander welke uitdagingen er zijn. Manager Kirsten van Harten denkt daarom helemaal mee over de juiste selectie wijnen voor op de wijnkaart. Daarnaast geeft ze als Vinoloog ook trainingen aan horecapersoneel om wijnkennis te verhogen en goede keuzes te maken in wijn-spijs combinaties.

Wijnen met een verhaal

Met levering aan de horeca breidt Wijnwinkel Le Nord het aanbod nog meer uit. Al eerder lanceerde van Harten de Wijnclub; een flexibel abonnement waarbij je maandelijks een verrassende wijnbox thuis ontvangt. Nu kan ook de zakelijke markt genieten van de verrassende wijnen die de Wijnwinkel biedt. Van klassieke wijnen tot biologische, biodynamische en natuurwijnen. Wijnen uit klassieke gebieden maar ook wijnen van oude vergeten wereldlanden of onbekende druiven. Op 25 september organiseert Wijnwinkel Le Nord een grote najaarsproeverij. Geïnteresseerden (uit de Horeca) kunnen op deze dag kennismaken met het assortiment van de Wijnwinkel.

Over Wijnwijnwinkel Le Nord

Wijnwinkel Le Nord is sinds twee jaar te vinden aan de Provenierssingel 32a in Rotterdam. De winkel bevindt zich in hartje Rotterdam, op steenworp afstand van het Centraal Station. De wijnwinkel staat bekend om zijn bijzondere en onontdekte wijnen: wijnen met een verhaal. Wijnwinkel Le Nord is het zusje van horecazaken L’OUEST | shared dining - lunch - wijnbar en LE NORD | bistrot - lunch - wijn & bierbar. Naast de coronacrisis werd l’Ouest in mei 2020 getroffen door een brand, waardoor de horecazaak zijn deuren noodgedwongen moest sluiten. Een heropening wordt in het najaar van 2021 verwacht. Le Nord bistrot en de wijnwinkel voorzien Rotterdammers naast het wijnabonnement van diverse wijn-, bier- en borrelpakketten, lunch en diner voor thuis en zelfs een champagneontbijt op bed.

Boilerplate

Informatie over Wijnwinkel Le Nord en De Wijnclub
Adres: Provenierssingel 32A, 3033 EM Rotterdam

Telefoon: +31(0)630899889

E-mail: kirsten@wijnwinkellenord.nl

Website Wijnwinkel Le Nord: https://www.wijnwinkellenord.nl/horeca-zakelijk/

Website De Wijnclub: www.wijnwinkellenord.nl/wijnabonnement