Rotterdam,
27
februari
2023
|
13:56
Europe/Amsterdam

Stijlvol en duurzaam scheren met de Intuition Rose Gold Safety Razor

Intuition by Wilkinson introduceert eyecatcher voor in de badkamer

Samenvatting

Ontharen wordt nog gemakkelijker en duurzamer vanaf dit voorjaar. Want Intuition by Wilkinson introduceert de Intuition Rose Gold Safety Razor, het allereerste metalen scheermesje van Wilkinson Sword voor vrouwen. Het glijdt soepel over je huid, zonder dat je druk hoeft uit te oefenen. Zelfs de allerkleinste stoppels neemt dit scherpe scheermesje mee. Bovendien is de Intuition Rose Gold Safety Razor, mat haar rose gouden look een echte eyecatcher in de badkamer of toilettas. De plasticvrije Safety Razor gaat heel wat scheerbeurten mee en het mesje is door de ‘vlinderopening’ gemakkelijk te vervangen. Laat het voorjaar maar komen!  

Volg je intuïtie

Volg je intuïtie, of je nu dagelijks of sporadisch wil ontharen. Met het voorjaar en de zomer voor de deur, weet je in ieder geval zeker dat je een super glad scheerresultaat bereikt met de Intuition Rose Gold Safety Razor. Daar hoef je niet eens veel moeite voor te doen, want met dit stijlvolle en veilige scheermesje wordt ontharen een piece of cake. Het single blade systeem voorkomt bovendien huidirritatie. Gebruik je ‘m een tijdje niet? De mesjes blijven lang scherp en roesten niet.

Durf je scheermes te laten zien

De Intuition Rose Gold Safety Razor staat mooi in elke badkamer. Dit scheermesje durf je dankzij het stijlvolle uiterlijk overal te laten slingeren. Het belangrijkste: met het mesje kun je gemakkelijk scheren, zonder veel druk uit te oefenen. De Safety Razor glijdt moeiteloos over elk huidoppervlak. Je bent verzekerd van een glad en zacht resultaat én aanzienlijk minder kans op scheerwondjes. De ‘vlinderopening’ maakt dat het net zo gemakkelijk is het om het mesje te vervangen zodra deze bot is geworden.

Over Intuition by Wilkinson

Naast de Intuition Rose Gold Safety Razor heeft Intuition by Wilkinson een groot assortiment scheersystemen voor jouw persoonlijke voorkeur. Vind jij het belangrijk om je huid optimaal te hydrateren? Kies dan voor de Intuition Complete. Dankzij de hydraterende Skin-Protect-Gel glijdt het mesje makkelijk over je huid en voorkomt huidirritaties. De 5 mesjes zorgen voor een intens glad resultaat. Gladgeschoren in je badkleding? De Intuition Complete Bikini is dé tool voor jouw bikinilijn. Liever een scheersysteem met scheerschuim in één? Dan is de Intuition 2-in-1 Sensitive Care iets voor jou: een scheersysteem dat zowel scheert en schuimt waardoor je geen aparte scheergel, scheerschuim of douchegel meer nodig hebt. Alle producten hebben bovendien een nieuwe look. Deze verpakking is recyclebaar en plastic vrij. Ook goed voor het milieu dus! De Intuition Sensitive Touch is een scheersysteem met 3 mesjes en een unieke wateractieve gel. Dit zorgt ervoor dat je zijdezacht kunt scheren, zonder irritatie op de gevoelige plekken zoals onder je armen en je bikinilijn.

Meer informatie over Intuition by Wilkinson

Adviesverkoopprijs Intuition Rose Gold Safety Razor          : € 29,99

Verkooppunten                                                                     : Kruidvat, DA en Plein.nl

Website                                                                          : https://www.wilkinsonsword.nl/