Rotterdam ,
29
mei
2017
|
11:37
Europe/Amsterdam

Het ideale vaderdagcadeau: de Wilkinson Sword Hydro 5 Groomer, het geavanceerde, alles-in-een-scheerapparaat

Want waar hij echt wat aan heeft, is een gemakkelijk groomingritueel zonder irritaties

Samenvatting

De Wilkinson Sword Hydro 5 Groomer is het betaalbare vaderdagcadeau waar hij echt wat aan heeft. Scheermes en elektrische trimmer ineen, voorzien van een gelreservoir voor een gehydrateerde en beschermde huid. Scheren, trimmen, stijlen, contouren bijwerken en de huid verzorgen met één compact scheerapparaat dat zó de toilettas in kan - de goed gegroomde vader had het nog nooit zo gemakkelijk.

Groomingritueel
Driekwart van alle mannen scheert elke dag, blijkt uit onderzoek van Wilkinson Sword, een bedrijf met meer dan honderd jaar ervaring in het maken van scheermesjes. Wat zij ook weten: scheren is in 2017 niet langer het enige groomingritueel. De vader van nu trimt zijn baard, werkt de contouren daarvan bij of stijlt zijn snor.

De handzame Wilkinson Sword Hydro 5 Groomer, het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling, kan dat allemaal. Dat maakt het een zeer betaalbare, kwalitatieve alleskunner die ondanks zijn compacte formaat razend geavanceerd is. Laat ons uitleggen waarom:

  • Het gelreservoir, door een beetje water te activeren, bevat een gel van onder andere aloë vera en vitamine E. Tijdens het scheren brengt die gel een beschermend laagje aan op de huid dat hydrateert en irritatie tijdens en na de scheerbeurt voorkomt. Belangrijk, want een geïrriteerde huid is de grootste klacht van scherende mannen. Het maakt het scheren ook soepeler: gemiddeld 40% soepeler dan scheermesjes met een glijstrip, zoals de Quattro Titanium.
  • Het scheermes bestaat uit vijf mesjes met innovatieve ‘skin guards’ die voor meer drukpunten zorgen tussen de mesjes en de huid, met een comfortabele scheerbeurt als gevolg.
  • Door zijn handzame uitvoering volgt de Hydro 5 Groomer perfect de contouren van je gezicht. Voor de moeilijk bereikbare plekken of voor precisiewerk kun je het gelreservoir gewoonweg naar achteren klikken.
  • Op de elektrische trimmer, aan de andere kant van de Hydro 5, zit een verstelbare kam. Zonder extra opzetstukken kun je zodoende je baard in drie verschillende lengtes trimmen en stijlen.

Doe je vader een plezier, en laat hem gemakkelijk en zonder irritaties zijn baard groomen met de alles-in-een Wilkinson Sword Hydro 5 Groomer.

Boilerplate

Overige informatie over Wilkinson Sword Hydro 5 Groomer
Adviesverkoopprijs : apparaat incl. mesje € 14,99 navulling met 4 mesjes €14,49
Verkrijgbaar bij : Drogisterij en supermarkt
Website : www.wilkinson-sword.com
Pressroom : http://pressroom.misspublicity.nl/wilkinson-sword-men