26
januari
2018
|
11:47
Europe/Amsterdam

Revolutionair: De nieuwe Wilkinson Sword Hydro 5 Sense

Het scheersysteem dat zich aanpast aan de gebruiker

Met schokabsorberende technologie, een mechanisme dat zich aanpast aan de scheerbewegingen en state of the art-mesjes en gelreservoirs is de Wilkinson Sword Hydro 5 Sense niet alleen razend geavanceerd, maar ook ’s werelds eerste scheersysteem dat te personaliseren is. Dat voorkomt een geïrriteerde huid.

Revolutionaire techniek
In Wilkinson Sword’s nooit aflatende missie het perfecte scheersysteem te ontwikkelen, gooien ze het met de Hydro 5 Sense over een andere boeg: one size fits all voldoet niet meer, wat mannen willen, is een scheersysteem dat voor hén gemaakt is.

Omdat geen gezicht en scheerritueel hetzelfde is, bedachten de technici van Wilkinson Sword een scheersysteem dat zichzelf aan de contouren en bewegingen van elke afzonderlijke gebruiker aanpast. In het handvat zit een mechanisme dat reageert op verschillende drukniveaus tijdens een scheerbeurt, en daar reageren de mesjes dan weer op. Als de druk afneemt, verandert het scheersysteem weer terug naar de oorspronkelijke staat.

Zachter zonder irritatie
Revolutionair, maar in de Hydro 5 Sense schuilt nog meer geavanceerde techniek. Zo is er de schokabsorberende technologie die voor een zachter contact met de huid zorgt, óók als er met het mesje veel druk wordt uitgeoefend.

Beide innovaties voorkomen huidirritatie, wat de voornaamste klacht is van mannen bij het scheren. Met name scheren rond de kaaklijn is lastig met een niet-flexibel scheersysteem.

Met kruiden
De nieuwe Hydro 5 Sense navulverpakkingen van scheermesjes met gelcartridges zorgen voor een verdere verzorging van de huid tijdens de scheerbeurt. De ‘comfort’ mesjes, met kruidenextracten, zijn speciaal samengesteld voor de gevoelige huid.


Scheerbeurt op maat
"We zijn voortdurend bezig onze scheerapparaten te innoveren en onze producten te optimaliseren. We horen vaak van onze consumenten dat ze genoeg hebben van de one-fits-all oplossingen en meer personalisatie willen. Daarom hebben we een scheerapparaat ontwikkeld dat zich aan de individuele verzorgingsbehoeften van de man aanpast," zegt Jochen Schmitz, Regional Marketing Director bij Edgewell Personal Care. "Als het gaat om scheren, staat het onderwerp verzorging bij mannen hoog op het lijstje. Wilkinson is hier de pionier in de markt. We nemen onze klanten serieus en hechten veel waarde aan een verzorging van de huid met de juiste ingrediënten tijdens het scheren. Met de introductie van de Hydro 5 Sense bieden we een scheersysteem dat zich aanpast aan de individuele consument en maken een optimale scheerervaring en tegelijkertijd een goede verzorging van de huid mogelijk."

Overige informatie over Wilkinson Sword Hydro 5 Sense

Adviesverkoopprijs :

  • Hydro 5 Sense apparaat incl. 1 Comfort mesje € 9,99
  • Hydro 5 Sense Comfort navulling met 4 mesjes € 16,99

Verkrijgbaar bij : Drogisterij en supermarkt
Verkrijgbaar vanaf : Week 7 - 2018
Website : www.wilkinsonsword.nl