22
februari
2018
|
10:08
Europe/Amsterdam

De nieuwe Wilkinson Sword Intuition f.a.b. zet scheerwereld op zijn kop

Scheren gaat nu ‘op en neer’ met revolutionair tweerichtingsscheersysteem

Het meest f.a.b.uleuze nieuws van het jaar: met de nieuwe Intuition f.a.b. van Wilkinson Sword is scheren nu tweerichtingsverkeer. In plaats van het scheermesje zoals gewoonlijk na elke beweging van de huid af te halen, kun je nu met de Intuition f.a.b. in één moeite door. Het gloednieuwe scheersysteem scheert namelijk moeiteloos in twee richtingen. Dus niet alleen van beneden naar boven, maar ook van boven naar beneden. Dat betekent twee keer zo snel klaar. Wilkinson Sword is de allereerste en enige met dit baanbrekende scheersysteem voor vrouwen. Vanaf april 2018 kunnen alle vrouwen zich door deze nieuwe manier van scheren laten overtuigen.

F (orward) A (nd) B (ackwards)
Als je je als vrouw scheert, weet je: Van beneden naar boven - stoppen en opnieuw van beneden naar boven ... één kant op scheren. Dat is nu verleden tijd. De Intuition f.a.b. biedt een nieuwe en moeiteloze scheerervaring: in plaats van het scheermes na elke beweging weer opnieuw op de huid te zetten, scheert hij volledig en gemakkelijk in beide richtingen, heen en weer. Dit kan dankzij de unieke opstelling van de mesjes waarbij de drie bovenste mesjes in de tegenovergestelde richting van de twee onderste mesjes scheren. Met dank aan de water geactiveerde gel rondom de mesjes glijdt de Wilkinson Sword Intuition f.a.b. ontzettend makkelijk over de huid. De vloeiende beweging, gecombineerd met het verzorgende effect, zorgen ervoor dat het scheren van je benen, oksels en bikinilijn vanaf nu een fluitje van een cent is.

Revolutionaire innovatie voor een unieke scheerervaring
De Intuition f.a.b. is de nieuwste productinnovatie in de Intuition-serie en het resultaat van jarenlang onderzoek en uitgebreid testen. "Ons doel bij de ontwikkeling van nieuwe scheersystemen is het zorgen voor een gemakkelijke en comfortabele scheerroutine", zegt Jochen Schmitz, Regional Marketing Director bij Edgewell Personal Care. "De Intuition f.a.b. werd vooraf intensief getest door consumenten en behaalde uitstekende resultaten. We zijn er trots op dat we met deze unieke productinnovatie nog meer aan de scheerbehoeften van vrouwen kunnen voldoen: Net als bij de lancering van de eerdere Wilkinson Sword Intuition, waarbij dankzij het geïntegreerde zeepblok geen extra scheergel meer nodig is, spelen we nu met de nieuwe en unieke functies van de Intuition f.a.b. opnieuw in op de voortdurende gemakstrend. "

Overige informatie over Wilkinson Sword Intuition f.a.b.
Adviesverkoopprijs :
Intuition f.a.b. scheersysteem € 13,99. Navulling, 3 mesjes € 14,99
Verkrijgbaar : Vanaf april 2018
Verkooppunten : Drogisterijen
Websites : http://www.wilkinsonsword.nl/vrouwen 
http://www.wilkinson-sword.com/intuitionfab (per 10 maart online)
Facebook : https://www.facebook.com/WilkinsonForWomenDE