22
mei
2018
|
14:01
Europe/Amsterdam

Supersnel summer ready met de nieuwste scheersystemen van Wilkinson Sword

De Intuition f.a.b en Hydro Silk Bikini scheersystemen bezorgen jou een zijdezachte huid voor een onbezorgde zomer

De zomer staat weer voor de deur, wat betekent dat de korte broeken, rokjes en jurkjes weer uit de kast worden gehaald. Daarom kan je huid in deze tijd wel wat extra aandacht gebruiken. Daar komen de nieuwe scheermesjes van Wilkinson Sword goed van pas. De nieuwe Intuition f.a.b scheert namelijk niet in één, maar in twee richtingen, waardoor je ook twee keer zo snel een gladde huid hebt. Voor de gevoeligere delen, zoals de bikinilijn, is de Hydro Silk Bikini de perfecte oplossing. Met dit 2-in-1 scheermesje kun je naast scheren óók je bikinilijn trimmen in jouw persoonlijke stijl. Laat die zomer maar komen!

Intuition F(orward) A(nd) B(ackwards)
De naam zegt het al: in één richting scheren is vanaf nu verleden tijd. De nieuwe Wilkinson Intuition f.a.b scheert namelijk moeiteloos in beide richtingen, heen en weer. Dit kan dankzij de unieke opstelling van de mesjes waarbij de drie bovenste rijen in de tegenovergestelde richting van de twee onderste mesjes scheren. Dankzij de verzachtende gel rondom de mesjes wordt scheren in één vloeiende beweging een fluitje van een cent.

Hydro Silk Bikini
De Hydro Silk Bikini heeft twee functies: scheren en trimmen. Doordat de vijf Curve-Sensing mesjes zich aanpassen aan de natuurlijke contouren van je lichaam, wordt het scheren van je bikinilijn heel aangenaam. Daarna draai je het scheersysteem om en kies je één van de drie haarlengtes om je bikinilijn te trimmen. Ideaal!

Persoonlijke voorkeur
Naast deze nieuwe scheersystemen heeft Wilkinson nog een aantal mesjes die aan ieders persoonlijke voorkeur voldoet. Vind jij het belangrijk om je huid optimaal te hydrateren? Kies dan voor de Wilkinson Sword Hydro Silk. Het Hydra Renew™ Serum hydrateert je huid tot twee uur na het scheren. Liever een scheersysteem én scheerschuim in één? Dan is de Intuition iets voor jou: een scheersysteem dat zowel scheert en schuimt waardoor je geen aparte scheergel, scheerschuim of douchegel meer nodig hebt. Perfect voor op vakantie! Tot slot, een scheermesje dat de haartjes écht lang weghoudt: Quattro for Women. Dit product biedt dankzij de vier scherpe scheermesjes dagenlang een zijdezachte huid van oksels, bikinilijn en benen. Wat wil je nog meer!

Overige informatie over Wilkinson Sword vrouwenscheersystemen
Adviesverkoopprijs : Intuition f.a.b. scheersysteem € 13,99, navulling f.a.b. 3 mesjes € 14,99
Hydro Silk Bikini € 15,99, navulling Hydro Silk 3 mesjes € 14,99

Zomer 2018 Promopack met navullingen en gratis houder.
Verkrijgbaar in Intuition f.a.b. € 14,99 (vanaf juli), Intuition Sensitive Care, Intuition Variety edition € 12,49,
Hydro Silk € 14,99 en Quattro for Women € 8,29.

Verkooppunten : Drogisterijen

Websites :
http://www.wilkinsonsword.nl/vrouwen
http://www.wilkinson-sword.com/intuitionfab
http://www.wilkinsonsword.nl/vrouwen/scheersystemen-en-mesjes/hydro-silk-bikini

Facebook : https://www.facebook.com/WilkinsonWomenBenelux/