24
april
2017
|
11:47
Europe/Amsterdam

Wilkinson lanceert Trial Beauty Editions

Wilkinson Sword scheersystemen in een handige meeneemverpakking

De zon schijnt, de benen moeten er weer picobello uitzien. Natuurlijk kies je dan voor de Wilkinson Sword lijn. Maar welk scheersysteem wordt het? De keuze is reuze en om die reden komt Wilkinson met een handige probeerverpakking. Drie scheerapparaten van Wilkinson zijn er nu in een handige Trial Beauty Edition. Jouw favoriete scheersystemen voor een kleine prijs en in een handige meeneemverpakking die je zo in je koffer gooit. Probeer nu voor slechts € 4,99 de Quattro for Women voor langdurig gladde benen, de Hydro Silk voor ultieme zachte benen of de Intuition voor intens scheergemak. 

Hydratatie van de huid
Ben je het type dat zoekt naar onweerstaanbaar zachte en gladde benen? De vijf Curve-Sensing mesjes van de Wilkinson Sword Hydro Silk zorgen voor een zijdezachte gladde huid. Maar dit scheersysteem is meer dan een gladde scheerbeurt. Het Hydra Renew™ Serum hydrateert je huid tot twee uur na het scheren. Het serum wordt door het water geactiveerd en bevat Shea boter dat het vochtgehalte van de huid aanvult tijdens het scheren. De ovalen kop beweegt efficiënt en moeiteloos langs de vrouwelijke contouren.

Dagenlang gladde benen
Geen zin om elke dag te scheren? De Quattro for Women biedt dankzij de vier messcherpe scheermesjes een dagenlange zijdezachte huid van oksels, bikinilijn en benen. De speciale beschermingsbeugels op de mesjes bieden extra bescherming tegen huidirritaties. Daarnaast zorgt de bewegende kop voor een eenvoudige hantering tijdens het scheren, en past zich ook aan moeilijk bereikbare plaatsen van de vrouwelijke lichaamsvorm aan.

Schuimt en scheert tegelijk
Ook ideaal. Een scheersysteem dat zowel scheert en schuimt en waarvoor dus geen scheergel, scheerschuim of douchegel nodig is. Dat scheelt weer ruimte in de koffer. De bewegende kop met vier uiterst doeltreffende mesjes wordt omgeven door een zachte crème zeep met conditioner die tijdens de scheerbeurt hydrateert. Daarnaast past de bewegende kop zich perfect aan de contouren van het vrouwelijke lichaam aan wat zorgt voor een optimaal glad resultaat.

Overige informatie over Wilkinson Sword Trial Beauty Editions
Adviesverkoopprijs : € 4,99
Verkrijgbaar : vanaf 24 april, bij de meeste grote drogisterijen
Website : www.wilkinson-sword.com
Facebook : https://www.facebook.com/WilkinsonWomenBenelux/