Rotterdam,
11
juni
2020
|
14:59
Europe/Amsterdam

Wundermart zet nieuwe standaard in F&B guest experience binnen hotelbranche

Onbemande foodshop is winstgevend alternatief op conventionele bedrijfscatering

Samenvatting

Een onbemande foodshop in de lobby van een hotel, in een kantoor of in het ziekenhuis biedt zowel gasten als de exploitant talloze voordelen. Gasten genieten van optimale service omdat zij 24/7 op basis van grab, pay & go een drankje, snack, broodje of lichte maaltijd kunnen krijgen. Voor exploitanten betekent een onbemande shop meer omzet en marge, tegen minder personele en operationele kosten. Bovendien is een onbemande shop de perfecte oplossing voor de huidige 1,5 meter economie. Het Amsterdamse bedrijf Wundermart levert en exploiteert onbemande foodshops in hotels, kantoren en ziekenhuizen door Nederland en Duitsland en hoopt binnenkort uit te breiden naar overige Europese landen.

Nieuwe standaard
Wundermart heeft alles in zich om de nieuwe guest experience standaard te worden. Onder het motto ‘one size fits none’ biedt het bedrijf oplossingen die volledig geautomatiseerd zijn en ook nog opleveren. Het startpunt van Wundermart is het door kunstmatige intelligentie aangedreven techplatform wat er voor zorgt dat de onbemande shop zonder enige inspanning van de klant draaiende wordt gehouden. Door middel van de innovatieve technologie neemt de klanttevredenheid en het rendement toe terwijl de rompslomp afneemt.

Over Wundermart
Wundermart is in 2016 opgericht door Patrick Dekker en Laurens de Kleine. Wundermart is een internationaal snelgroeiend bedrijf dat een slimme onbemande winkelformule ontwikkelt en opereert. In twee jaar tijd heeft het bedrijf meer dan 30 winkels geopend en dit jaar zal Wundermart blijven investeren en doorgroeien naar 100 winkels. Inmiddels zijn er foodmarkets bij onder andere Marriott, Accor Hotels, Hyatt, NH Hotels en Best Western hotels. Op dit moment is Wundermart bezig met het openen van haar eerste foodmarket in een kantorenpand.

Boilerplate

Overige informatie over Wundermart

Adres : Spaklerweg 14, B4, 1096 BA Amsterdam
Website : www.wundermart.io
Instagram : www.instagram.com/wundermart
Facebook : www.facebook.com/wundermart 
Linkedin : www.linkedin.com/company/wundermart

download
Wundermart