Rotterdam,
23
januari
2018
|
17:01
Europe/Amsterdam

Stijlvol de zomer in met Xsensible Stretchwalker

Gun je voeten het beste met de nieuwe stijlvolle zomercollectie

Ooit gehoord van de Ippon-ba geta? In Japan loopt men al eeuwenlang op dit sandaalconcept met een balanspunt in het midden. Dit unieke voetbed onder de houten sandaal zorgt voor een natuurlijke houding van het lichaam, waardoor gewrichten minder worden belast. De Japanse uitvinder Tetsuya Nosaka keek als eerste de leer af van dit eeuwenoude schoeisel en ontwikkelde samen met het Nederlandse bedrijf Xsensible de Stretchwalker. Een modern en stijlvol vervolg op de Ippon-ba geta die dankzij een uniek balanspunt in het midden van de zool stijve, pijnlijke of vermoeide voeten voorkomt. De Xsensible Stretchwalker zorgt voor minder belasting van je voeten en is hierdoor inmiddels wereldwijd een groot succes. Deze zomer komt Xsensible met een stijlvolle collectie damesschoenen die bestaat uit sneakers, veterschoenen, booties, sandalen en teenslippers in frisse zomerse kleuren en materialen. Gun je voeten het beste. Zo geniet je het meest van lange zomeravondwandelingen of buitenlandse stedenreizen.

Zomercollectie
De Stretchwalker is niet alleen in de wintermaanden je beste vriend, maar ook in de zomer. Want juist dan maken we flink wat meters op onze voeten. Stedentrips, dagjes shoppen en lange avondwandelingen eindigen vaak met een voetbad, omdat door slecht schoeisel onze voeten het zwaar te verduren hebben gehad. Door slechte ondersteuning kan ook de rug flink pijnlijk aanvoelen, maar kan op langer termijn ook zorgen voor aanhoudend pijnlijke klachten. Bespaar jezelf dit leed met een paar Xsensible Stretchwalkers. Speciaal voor de zomer heeft Xsensible de collectie uitgebreid met een waanzinnig mooie nieuwe collectie die er ook nog eens heel modieus uitziet. Een verademing voor je voeten op ieder moment van de dag. Van booties voor een stevige wandeling tot aan sandalen voor onder dat mooie zomerjurkje.

Lichte kleuren gecombineerd met metal en shiny details
De zomercollectie is gemaakt van lichte materialen gecombineerd met metal en shiny kleuren. Kies voor uitbundig met malibu gold, een goud kleur met een 3D patroon of liefelijk met pearl metal, een blush en goud pastel tint met een zachte glans. Liever wat stoerder? Kies dan voor jeans metal. Op sjiek? Ga dan voor multi metal, een bordeaux en zilver combinatie met een zachte glans. De sneakers, veterschoenen, booties en sandalen zijn allemaal verkrijgbaar in deze verschillende uitvoeringen en maken jouw zomeroutfit helemaal af. Op de website www.xsensible.com  is de gehele collectie te vinden.

Nieuw in de collectie: teenslippers
Teenslippers zijn een onmisbaar item in de zomer. Je schiet ze aan en uit, loopt er vaak uren op, maar door het dunne en slechte voetbed zorgt dit geregeld voor een pijnlijke rug aan het eind van een zwoele zomerdag. Om hier een einde aan te maken introduceert Xsensible deze zomer ook de Stretchwalker teenslippers. Dit zijn teenslippers met de technologie van de Stretchwalker en een zacht suède voetbed. Daar worden je voeten blij van!

Sandalen
Wil je liever nog iets steviger schoeisel dan teenslippers, maar wil je jouw voeten wel heerlijk van de zon laten genieten? Kies dan voor de nieuwe sandalen. Want ook de Xsensible Stretchwalker sandaal waar menigeen wereldwijd al jaren met veel plezier op rondloopt, is nu in een zomers jasje gegoten. De Xsensible Stretchwalker sandaal is het bewijs dat de eeuwenoude sandaal er ook stijlvol uit kan zien. Zo is het nieuwe model Paros uitgevoerd met drie bandjes in mooie modieuze kleuren zoals jeans en metallic.

‘Wellness’ voor je voeten
Heb je na een dag op je voeten te hebben gestaan last van je rug, pijnlijke gewrichten of pijnlijke en vermoeide voeten? De Xsensible Stretchwalker collectie biedt dé oplossing en biedt de ultieme verzorging voor je voeten. Het balanspunt in het midden van de schoen zorgt er namelijk voor dat je lichaam een natuurlijke houding aanneemt en gewrichten zo minder worden belast. Wie een keer op de Xsensible Stretchwalker heeft gelopen, zal direct het verschil ervaren en wil niets anders meer. Logisch, want waarom zou jezelf deze ‘wellness’ voor je voeten niet gunnen? Wie nu zijn voeten goed verzorgt heeft hier ook later profijt van. Niet alleen in Nederland heeft de Stretchwalker een groeiend aantal fans. Ook in het land van herkomst, Japan, zijn de Stretchwalkers een instant succes. Zo vliegen de Stretchwalkers daar dagelijks in maar liefst meer dan 60 grote winkelcentra als warme broodjes over de toonbank.

Algemeen
Xsensible is een Nederlands merk, geproduceerd in Portugal, dat van oorsprong gezondheids schoenen maakt. De schoenencollectie is niet alleen uniek dankzij het balanspunt in het midden van de zool dat zorgt voor optimale balans en een evenwichtige, gezonde lichaamshouding. Xsensible is ook het eerste merk ter wereld dat een patent heeft op stretchleer. Dankzij dit bijzondere leer rekken de schoenen mee en zitten ze heerlijk comfortabel. Hierdoor voelen de schoenen aan als een tweede huid. De gehele schoenencollectie is verkrijgbaar in verschillende wijdtematen en hebben een uitneembaar voetbed. Dankzij de ultieme combinatie van balans en demping behoren stijve, pijnlijke of vermoeide voeten tot het verleden. Xsensible is in 2015 beloond voor dit unieke concept met de Gouden Schoen Award.

Overige informatie over Xsensible Stretchwalker
Website : www.xsensible.com
Facebook : www.facebook.com/xsensibleshoes
Instagram : www.instagram.com/xsensibleshoes
Prijs : Stretchwalker slippers vanaf €99,95.
          Sneaker modellen vanaf
 €169,95