Amsterdam,
22
mei
2023
|
15:17
Europe/Amsterdam

You’re invited! Schinkel District organiseert dé Block Party van het jaar

Met onder andere een dj, foodtrucks en een zelfs een tattoo artist

Samenvatting

Schinkel District trapt de zomer af met een feestelijke Block Party. Het event was afgelopen jaar zo’n groots succes dat de organisatoren dit jaar doorgaan voor de tweede ronde. Verwacht een dag vol lekkere hapjes en drankjes, gezellige mensen, toffe initiatieven en entertainment van lokale bedrijven. Lees: foodtrucks, cocktailbarretjes, gezellige spelletjes én een pop-up tattoo station. Hier wil je bij zijn op 15 juni van 16:00 tot 22:00 uur. 

 

Aftrap van de zomer 
Onder het motto ‘to create a place for the community to come together and make memories’ organiseert Schinkel District een event waar iedereen welkom is om mee te feesten en de zomer af te trappen. Het is de ideale manier om alle inspirerende bedrijven in de buurt te leren kennen en te ontdekken wat het hippe district allemaal te bieden heeft. Er zijn ontzettend veel uiteenlopende bedrijven aangesloten, van F&B tot artistieke en entertainment bedrijven: er is voor iedereen wat te ontdekken. 

Party of the year
Niet alleen alle toffe bedrijven zijn een goede reden om het evenement met blokletters in de agenda te zetten, de feestelijke dag kan door als een heus buurtfestival en ontbreekt aan niets. Zo is er een dj die de beste tunes verzorgt, maar ook voldoende entertainment in de vorm van spelletjes en een springkussen voor de kleintjes. En dat is nog niet alles: ook voor iedereen die het liever in een artistieke hoek zoekt, valt er genoeg te beleven. Zo is er een t-shirt tie dye station voor de echte creatieveling en kun je zelfs aanschuiven bij een tattoo artist! Ook iedereen die houdt van een lekkere versnapering, kan zijn hart ophalen bij de Block Party. Er zullen meerdere foodtrucks aanwezig zijn met onder andere Indiaase streetfood, burrito’s, hot dogs & friet en burgers. Ook een ijscoman en cocktailbarretjes kunnen natuurlijk niet ontbreken op deze summer party. 

Voor en door de buurt
Al het vertier dat van de partij is, is afkomstig uit Schinkels’ eigen community. Lokale bedrijven die zich in en rondom het bruisende district bevinden, helpen maar wat graag om het feest tot een groot succes te maken. Zo verzorgen onder andere Lunch Department, Jefferson Amsterdam en Your Kitchen voor de heerlijke gerechten en snacks, vloeit de alcohol rijkelijk dankzij WijnHuis en Spirited Union en zijn ook de lokale barista’s van Steans Bean’s aanwezig. Kortom: dit feestje wil je niet missen! 

Over het Schinkel District

Schinkel District is een bruisende wijk in Amsterdam Zuid. Het gebied biedt een unieke combinatie van architectuur, levendigheid en de natuurlijke elementen van het water waaraan het gelegen is. Ook is er in de uitstraling van de wijk een eigentijdse mix ontstaan van industrieel erfgoed en modern ondernemerschap. Daarmee biedt het een hippe ontmoetingsplek waar makers en ondernemers, zoals fotografen, kunstenaars, architecten, designers, marketeers en tech professionals wonen en werken.

Het wereldwijde vastgoedbedrijf Jamestown bezit meer dan 26.000 m2 aan oppervlakte in het Schinkel District en leidt de placemaking programmering in de hele buurt.

Over Jamestown
Jamestown is een wereldwijde, designgerichte vastgoedinvesterings- en -beheerfirma met een track record van 40 jaar en een missie om plekken te creëren die inspireren. Sinds de oprichting in 1983 heeft Jamestown transacties uitgevoerd voor een totaalbedrag van ongeveer 40 miljard dollar. Per 31 december 2023 heeft Jamestown een beheerd vermogen van $12,5 miljard en een portefeuille die zich uitstrekt over belangrijke markten in de VS, Latijns-Amerika en Europa. Jamestown heeft wereldwijd meer dan 500 mensen in dienst met hoofdkantoren in Atlanta en Keulen, en kantoren in Amsterdam, Bogotá, Boston, Londen, Los Angeles, Madrid, New York, San Francisco en Washington, D.C. Huidige en eerdere projecten omvatten One Times Square en Chelsea Market in New York, Industry City in Brooklyn, Ponce City Market in Atlanta, Ghirardelli Square in San Francisco, de Innovation and Design Buildings in Boston en Lissabon, en Groot Handelsgebouw in Rotterdam. Ga voor meer informatie naar www.jamestownlp.com.