08
oktober
2020
|
14:12
Europe/Amsterdam

Altijd wind mee met de e-bikes van Union

Union geeft niet-E-bikers gratis proefrit in speciale wind-mee-tunnel

Samenvatting

In Amsterdam kon het publiek op een wel heel bijzondere manier de snelheid van een Union E-Bike ervaren. In de fietstunnel van de Tugelaweg in Amsterdam-Oost kregen niet-E-bikers door blazende windturbines letterlijk een duwtje in de rug en werden ze tijdens een fietsritje stevig vooruitgeduwd. Een gratis testritje aangeboden door Union, om te laten zien dat een rit op een e-bike altijd een goed idee is. Wind in de haren en altijd razendsnel, zo voelt het dus, fietsen op een Union E-bike: je hebt altijd wind mee!

Wind in je rug
Héérlijk: met een e-bike van Union voelt het alsof je altijd de wind mee hebt. Zo ben je razendsnel (en niet bezweet!) op je afspraak, of maak je lange fietstochten zonder je te hoeven inspannen. Maar het oog wil ook wat. De Union e-bikes zijn daarom niet alleen snel, maar ook slank en stoer. De fietsen hebben een supersterk en slank aluminium frame en zijn gemaakt met hoogwaardige materialen. Dit maakt ze licht, zeer wendbaar en goed bestand tegen weersomstandigheden en het snelle stadsleven. Een e-bike van Union blijft dus lang mooi, ook als ie altijd buiten staat.

Strak design en sterke motor
Bij alle elektrische fietsen stopt Union een beul van een motor in een elegant, clean design. Op het stuur zie je op een duidelijke display alles wat je moet weten. Bijvoorbeeld hoe hard je fietst, hoeveel kilometers je al hebt afgelegd en hoe ver je nog kunt doortrappen voordat de accu aan de lader moet.

Alle opties mogelijk
De e-bikes van Union hebben heel wat opties, zoals verschillende motoren. Kies de Union E-Curb of de E-Load als je een e-bike wilt met een voorwielmotor, of ga voor de E-Lite als je op zoek bent naar een fiets met een middenmotor. Het oog wil uiteraard ook wat, dus ook voor het design zijn er heel veel mogelijkheden. Het bestellen van jouw gewenste e-bike kan gewoon online. Als je al je wensen hebt aangevinkt, stuurt Union je e-bike naar jouw gekozen Union fietswinkel waar de specialist de fiets rijklaar voor je maakt.

Over Union
Union maakt al sinds 1904 stadsfietsen die duurzaam, innovatief en hoogwaardig geproduceerd zijn. Union werkt uitsluitend met kwaliteitsonderdelen van merken als Shimano en Bosch. Het merk heeft ruim tweehonderd dealers in Nederland en enkele daarbuiten.

download
UNION_10_1-1_D001_H264