24
februari
2022
|
15:31
Europe/Amsterdam

Bunk Amsterdam biedt unieke ervaring ter ere van (her)opening

Win een staycation bij Bunk inclusief ontbijt en diner voor jou en je vrienden

Samenvatting

Bunk Amsterdam opent 1 maart haar deuren in de voormalige Sint-Ritakerk in Amsterdam Noord. Net als op de andere locatie in Utrecht, heeft Bunk de monumentale kerk getransformeerd tot ontmoetingsplaats voor mensen van ver en dichtbij. Bunk slaat een brug tussen hotels en hostels door een gecombineerd aanbod van betaalbare compacte luxe kamers en slim ingerichte pods met veel privacy. Om de (her)opening van Bunk Amsterdam te vieren heeft Bunk een unieke give-away bedacht. Deelnemers krijgen de kans om een staycation voor zichzelf en 14 vrienden te winnen, inclusief overnachting, ontbijt en diner bij het Bunk restaurant. Voor 24 uur mogen zij het hotel overnemen en een feestje bouwen op de bijzondere locatie.

Give away actie
Bunk Amsterdam opende eigenlijk in maart 2020 al haar deuren, maar door Corona waren zij genoodzaakt deze al snel weer te sluiten. Precies twee jaar later, op 1 maart 2022, zullen zij de locatie heropenen en verwelkomen zij weer reizigers vanuit de hele wereld in het bijzondere hotel. Om dit te vieren heeft Bunk een unieke give-away opgezet. Zij bieden de kans om voor 24 uur het hotel van Bunk Amsterdam over te nemen en met een groep van 15 vrienden of familie samen te komen. Hierbij krijgen de winnaars ook een diner van het Bunk restaurant en de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt. Want iedereen is toch toe aan gezellig samenkomen na de afgelopen twee jaar? Op de website van Bunk staat alle informatie en voorwaarden om mee te doen aan de winactie.

Slapen in een monumentale kerk
Bij Bunk Amsterdam kan er worden overnacht in de monumentale Sint-Ritakerk in Amsterdam Noord. De locatie ligt op loopafstand van station Noorderpark aan de Noord-Zuid lijn, in de bruisende van der Pekbuurt. Er zijn 106 hotelkamers, 50 BUNK Pods (een kleine afgeschermde ruimte, met bed in het hostel gedeelte) en een restaurant gerealiseerd. In de buik van de kerk is een atrium gemaakt waarin de compacte kamers als huisjes zoals in een Italiaans bergdorp door de ruimte zweven. In het hotel is een geheim trappenhuis verstopt en vele andere verwonderende elementen. Verder vind je overal door de kerk kunst, is er een bibliotheek en een studio waar tot in de late uurtjes muziek kan worden gedraaid. Bunk focust bewust de aandacht op de rijke historie van deze voormalige kerk. Met kunstwerken, lichtinstallaties, gecreëerde zichtlijnen en een - soms vervreemdende - routing worden de monumentale highlights geaccentueerd en als eerbetoon aan het bombardement van 1943 is er een monument opgericht voor het gebouw en de slachtoffers.

HOSCAR, Entree Awards en Travel & Hospitality Awards
Ondanks corona heeft Bunk niet stil gezeten en meerdere mooie prijzen in ontvangst mogen nemen. Zo won Bunk Utrecht in april 2021 een prestigieuze HOSCAR in de categorie Extraordinary Innovation, de Oscars voor de hostelwereld georganiseerd door Hostelworld. Zij werden gekozen uit meer dan 17,900 hostels over de hele wereld met meer dan 20,000 stemmen. Eerder het jaar, in januari 2021 werd Bunk uitgeroepen tot winnaar van de Travel & Hospitality Awards 2021 in de categorie European Travel Awards. Hierdoor mocht Bunk zich een jaar lang het meest unieke hotel van Nederland noemen. In 2019, vlak na de opening, was het ook al raak toen Bunk de prijs voor ‘Best Hotel Concept’ bij de Entree Awards 2019 in de wacht sleepte, een prestigieuze vakprijs voor de Horeca & Hospitality branche.

Over Bunk
Bunk slaat de brug tussen hotels en hostels. In een historische ambiance vinden vrienden van ver én dichtbij een speelse, optimistische en kwalitatieve ho(s)telervaring voor een eerlijke prijs. In 2019 opende het eerste Bunk hotel in de Westerkerk aan de Catharijnekade in Utrecht. In 2020 opende Bunk hotel in de historische Sint-Ritakerk aan het Hagendoornplein in Amsterdam-Noord.

Hoe win je Bunk?
Hoe je jouw exclusieve Staycationfeest wint? Door Bunk te hypen op Instagram! Na deze simpele stappen doe je mee aan de loting:
1.         Volg Bunk op Instagram
2.         Like de post van Bunk over het Staycationfeest
3.   Vul het formulier op de website in https://bunkhotels.com/nl/win-a-staycation-celebration/ , zodat we de inzet van jouw vriendengroep kunnen belonen met extra winkansen.

The uiteindelijke datum van het Staycationfeest is afhankelijk van de geldende Covid-19 restricties in zowel het hotel als het restaurant. De datum wordt door Bunk bepaald, in overleg met de winnaar. De actie loopt van 3 maart tot en met 31 maart.