24
februari
2022
|
15:30
Europe/Amsterdam

Bunk restaurant biedt nieuwe ontmoetingsplek in Amsterdam Noord

Eten en samenkomen op een unieke locatie in Amsterdam

Samenvatting

Bunk Amsterdam opent 1 maart haar deuren en biedt daarmee een nieuwe buurtfunctie in Amsterdam Noord. Bunk is te vinden in de historische Sint-Ritakerk aan het Hagedoornplein, welke is gerenoveerd tot een uniek hotel en restaurant. Binnenkort kunnen buurtbewoners hier terecht voor goed eten tegen een eerlijke prijs, eigen dranken en om samen te komen en te ontmoeten. Ook om een dagje te flexwerken zit je bij Bunk goed, of kom kijken bij de diverse culturele evenementen die op het programma staan. Bunk restaurant creëerde een huiskamergevoel met lange eettafels waar iedereen aan mag schuiven en zich welkom voelt. Om het belang van samenkomen te verspreiden, bieden zij ter ere van de heropening een unieke give-away aan. Deelnemers krijgen de kans om een staycation te winnen bij Bunk voor zichzelf en 14 anderen, inclusief overnachting, diner en ontbijt.

Give away actie

Bunk opende eigenlijk in maart 2020 al haar deuren, maar was door Corona genoodzaakt deze al snel weer te sluiten. Precies twee jaar later, op 1 maart 2022, zullen zij de locatie heropenen en verwelkomen zij buurtbewoners weer in het bijzondere restaurant. Om dit te vieren heeft Bunk een unieke give-away opgezet, met een overnachting inclusief ontbijt en diner bij het Bunk restaurant voor 15 personen. Hiermee bieden zij de kans om met een groep vrienden, familie of buren een onvergetelijke ervaring te beleven. Want iedereen is toch toe aan gezellig samenkomen na de afgelopen twee jaar? Op de website van Bunk staat alle informatie en voorwaarden om mee te doen aan de winactie.

Eten, drinken en samenkomen in een ongedwongen sfeer

Eten en drinken is extra leuk en lekker als je dit samen doet. Daarom schuif je bij Bunk altijd aan bij nieuwe vrienden. In het restaurant deel je een van de lange tafels met anderen, of ze nu van ver komen of van twee deuren verderop. Bij Bunk kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner en op het menu staat wat de ‘Bunkers’ zelf het liefste eten. Dit zijn gerechten die je kent uit de wereldkeuken, geserveerd met een verrassende twist. Denk aan een broodje rendang of kroketten van oma Bob voor de lunch en een Tom Ka of Ramen voor het diner. Om de dorst te lessen biedt Bunk voornamelijk lokale dranken en hun eigen biologische Bunk bier, Bunk Wodka, Gin en Jenever, wat wordt gemaakt in samenwerking met een lokale brouwerij en distilleerderij. Rondom de kerk is een groots terras waar in de zomer kan worden genoten van zo’n huis gebrouwen drankje in de zon.

Cultureel programma vol toffe evenementen

De Sint-Ritakerk in Amsterdam Noord was altijd de plek waar buurtbewoners samen kwamen. Bunk brengt deze oude buurtfunctie nu terug in de kerk, niet alleen door een toegankelijk restaurant te openen maar ook door lokale kunstenaars bij het culturele aanbod te betrekken. Bunk stelt de muren beschikbaar voor exposities en in de bibliotheek kun je tunes draaien uit de eigen vinylcollectie. Daarnaast organiseert Bunk culturele evenementen zoals optredens, samba lessen, lezingen, poëzie, cabaretvoorstellingen, lichtshows en filmavonden. En heeft Bunk ook een eigen studio waar ze ook een artist-in-residence concept aanbieden. De artiesten kunnen dag en nacht losgaan in de professionele studio. Alle benodigde techniek is aanwezig: van function-one audio-, podcast- en streamingapparatuur tot HD camera’s.

Over Bunk

Bunk slaat de brug tussen hotels en hostels. In een historische ambiance vinden vrienden van ver én dichtbij een speelse, optimistische en kwalitatieve ho(s)telervaring voor een eerlijke prijs. In 2019 opende het eerste Bunk hotel in de Westerkerk aan de Catharijnekade in Utrecht en in 2020 de locatie in Amsterdam-Noord in de historische Sint-Ritakerk aan het Hagendoornplein. Bunk heeft al meerdere mooie prijzen in ontvangst mogen nemen, waaronder de HOSCAR in de categorie Extraordinary Innovation, de Travel & Hospitality Awards 2021 in de categorie European Travel Awards en de prijs voor ‘Best Hotel Concept’ van de Entree Awards 2019.

Hoe win je Bunk

Hoe je jouw exclusieve Staycationfeest wint? Door Bunk te hypen op Instagram! Na deze simpele stappen doe je mee aan de loting:

1.         Volg Bunk op Instagram

2.         Like de post van Bunk over het Staycationfeest

3.         Vul het formulier op de website in https://bunkhotels.com/nl/win-a-staycation-celebration/ , zodat we de inzet van jouw vriendengroep kunnen belonen met extra winkansen.

The uiteindelijke datum van het Staycationfeest is afhankelijk van de geldende Covid-19 restricties in zowel het hotel als het restaurant. De datum wordt door Bunk bepaald, in overleg met de winnaar. De actie loopt van 3 maart tot en met 31 maart.