Rotterdam,
20
november
2019
|
14:12
Europe/Amsterdam

Cadeauspecial 2019

Samenvatting

De dagen worden korter en het liefst zitten we binnen voor de haard. De feestdagen zijn weer in aantocht! December staat bij MissPublicity voor terugblikken op een fantastisch jaar, gezellig samenkomen en lekker eten. In alle drukte moet er vaak last-minute nog nagedacht worden over een leuk en origineel cadeau. Om deze stress dit jaar te voorkomen, heeft MissPublicity een lijstje samengesteld met de leukste cadeaus en uitjes.

Everything pink
Ben jij fan of ken jij iemand die enorm fan is van de kleur roze en alles wat design is? Dan is de webshop Legally Pink echt iets voor jou. Pas gelanceerd om elke persoon een eigen powermoment te gunnen. Creëer je eigen powermomentje met deze roze, exclusieve items. Met de feestdagen in aankomst mag een cadeau van Legally Pink natuurlijk niet ontbreken. Voor een vriendin of een vriend want een roze geluksmoment is voor iedereen!

www.legallypink.eu

Proosten met jenever
Is het elk jaar weer een uitdaging om voor je vader, broer, oom of vriend een leuk cadeau te vinden? Dit jaar hoef je je hierover geen zorgen te maken. Het ideale cadeau is de verschillende Schiedamse jenevers in 1 set! Het puur Schiedamse Jenever geschenk is gevarieerd samengesteld en bestaat uit 5 tasting tubes; #1 Olifant Jonge Jenever, #2 Bobby’s Schiedam Jenever, #3 Boompjes Old Dutch, #4 Rutte Barrel Aged* en #5 Ketel 1 Matuur. Deze stijlvolle cadeaubox is rond de kerstperiode verkrijgbaar bij de Gall & Gall winkels door heel Nederland. En is te koop voor € 14,95 .

https://www.sdam.nl/

Goede gewoontes
Het nieuwe jaar betekent terugblikken op het afgelopen jaar en nieuwe plannen maken voor het volgende jaar. Het boek ‘Gelukkig met Gewoontes’ van uitgeverij Harper Collins vertelt je waarom we een groot deel van ons leven op de automatische piloot doorgaan. Schrijfster Wendy Wood geeft met haar boek alle ins-and-outs over de fascinerende wetenschap achter gewoontevorming. In praktische taal laat Wood in dit baanbrekende boek zien hoe we deze kennis kunnen gebruiken om nieuwe gewoontes aan te leren en daarmee een beter leven voor onszelf te kunnen creëren. Het ideale boek om cadeau te geven aan iemand die goede voornemens heeft en oude gewoontes wil doorbreken! Gelukkig met Gewoontes is in paperback verkrijgbaar voor €22.50. Maar is ook als E-book te verkrijgen.

Mungi Ngomane, de kleindochter van Desmond Tutu, helpt ons naar een gelukkig leven. In haar nieuwe boek ‘De lessen van Ubuntu’ deelt ze filosofische wijsheden van haar opa. De wijsheid van Ubuntu - luisteren, tolerantie, het goede in mensen zien en de bereidheid om te vergeven - kan ons helpen om in 2020 de relaties met onze partners, vrienden, familie en collega’s te verbeteren, te versterken en te helen. Een mooi voornemen voor aankomend jaar en dit boek helpt je hierbij. De Lessen van Ubuntu is hardcover te koop voor €19,99. Maar is ook als E-book te verkrijgen.

https://www.harpercollins.nl/

High-end Schiedamse gin
Zoek je een uniek cadeau met Nederlandse roots? Dan is de Bobby’s gin zeker het overwegen waard. De Dry Gin is een combinatie van de traditionele Schiedamse jenever en acht Indonesische kruiden en specerijen, zoals kruidnagel, citroengras, kaneel en korianderzaad. Een frisse uitbarsting van citrus en kruiden bij de eerste slok, met een lichte brom van peper. Dit is het perfecte kerstcadeau voor die echte gin liefhebber! Bobby’s gin is onder andere te koop bij het Jenevermuseum in Schiedam en Gall & Gall voor € 40,99 / 70cl.

https://bobbysdrygin.com/

Van A naar B
Wil je meer bewegen in het nieuwe jaar? Dan is Union misschien wel iets voor jou! Al meer dan 100 jaar is het oer-Hollandse Union niet weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Met speciaal voor in de stad ontwikkelde fietsen helpt het merk jonge stadsbewoners door de dagelijkse hustle and bustle van drukke steden. Om het stadse publiek nog sneller van A naar B te laten komen, heeft Union zijn assortiment uitgebreid met een serie E-bikes. En met succes. De elektrische topfiets E-Lite H8 van Union was door beroepsvereniging RAI namelijk direct genomineerd voor E-Bike van het Jaar 2019!

https://www.union.nl/nl/

Kaasmaken
Voor een cadeau voor de kaasliefhebbers moet je bij Booij Kaasmakers zijn. De familie Booij maakt al 350 jaar kaas. Het familiebedrijf is heel hecht en werkt met veel liefde en aandacht voor het product, de omgeving én voor de dieren. De familie Booij maakt ook prijswinnende kazen (Beste Kaas van Nederland in drie soorten in 2018) en verkoopt de producten rechtsreeks aan de consument via hun winkels in Streefkerk en in de Fenix Food Factory in Rotterdam. Daarnaast is er de mogelijkheid om in Streefkerk een kijkje nemen in de rijpingskamer en is er een prachtig proeflokaal voor toeristen, bedrijven en families. Iedereen die geïnteresseerd is kan langskomen voor een rondleiding of een workshop ‘kaas maken’ volgen. Ook is het mogelijk om te genieten van lunches en diners.

https://booijkaasmakers.nl/en/

De Strandgaper of Oesterstout
De speciaalbieren van de Scheldebrouwerij, toepasselijk Scheldebieren genoemd, zijn een grote hit bij iedereen die met regelmaat geniet van een lekker Belgisch biertje. Dit bier met roots uit Bergen op Zoom heeft al verschillende prijzen in de wacht gesleept en is het ideale geschenk voor je vader, broer of vriend. De Strandgaper bijvoorbeeld is in augustus bij de World Beer Awards uitgeroepen tot beste Belgische blondje. Wil je liever een zwaarder biertje? Dan is de Oesterstout jouw match, dit biertje won goud op de WBA en is een eigenzinnige Belgische stout met een mooi verhaal. De brouwerij brouwt op traditionele wijze heerlijke speciaalbieren met een unieke twist. De prijzen verschillen van €1,79 tot €2,19. Op de website vind je informatie over de verschillende verkooppunten.

https://www.scheldebrouwerij.com/

Het perfecte kopje
Op zoek naar een origineel kerstcadeau? Geef één van de koffiemachines van JURA cadeau! Niets is leuker om iemand een cadeau te geven waar hij of zij langer van kan genieten. De JURA E8 Platina heeft door haar strakke design, gemakkelijke touchscreen en kunstmatige intelligentie alles wat jouw koffiehart begeert. Op Kieskeurig.nl ontving deze koffiemachine dan ook het predicaat Best Reviewed voor de maand oktober! Niet heel gek, want met één touch op het strakke kleurendisplay kun je kiezen uit twaalf verschillende koffiespecialiteiten van Zwitserse kwaliteit. Dat is elke dag genieten! De opgedane ervaring en know-how wordt tegenwoordig ook gebruikt voor de ontwikkeling van semi-professionele apparatuur voor de zakelijke markt en de kleine horeca.

https://nl.jura.com/nl