11
januari
2021
|
16:11
Europe/Amsterdam

Central Park Voorburg

Een onontdekte parel vlakbij Den Haag

Samenvatting

Op een steenworp afstand van het centrum van Den Haag bevindt zich de onontdekte parel Central Park Voorburg. Verscholen in het groen, tilt dit boetiek hotel en gelijknamig restaurant het begrip hospitality naar een hoger niveau. Hoe het verblijf bij Central Park eruit ziet? Na ontvangst van meestergastheer Joey de Kruiff, slaap je als doornroosje in één van de luxe uitgeruste kamers, waarna je vervolgens uitgeslapen aanschuift in het restaurant voor een bijzondere fine dining experience. Een ervaring die je niet wilt missen! 

Vreugd en Rust

Central Park Voorburg is gevestigd in het rijksmonument dat de toepasselijke naam Vreugd en Rust draagt. Het boetiekhotel is gelegen in de groene omgeving van Voorburg (vlakbij Den Haag), een oase van rust. In het stijlvolle en moderne interieur voeren natuurlijke materialen als marmer, eikenhout, leer en bamboehout de boventoon. Kleuraccenten als taupe, groen en blauw creëren een serene sfeer. Het boetiekhotel en restaurant bieden kwaliteit van de bovenste plank. Mede-eigenaar en directeur van Central Park Joey de Kruijf is niet voor niets in 2019 bekroond tot meestergastheer. "Gastronomie is mijn leven, mijn ziel en mijn zaligheid’, aldus De Kruijf.

Boutique hotel

Central Park Voorburg telt 14 luxe suites en kamers. De hotelkamers zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Als je ervoor kiest om de hele dag in bed te cocoonen dan doe je dat in een Hastens droombed, met flatscreen TV én roomservice. De kamers kijken uit over de perfect onderhouden tuin of het prachtige groen uitgestrekte park. Toch liever de omgeving verkennen? In het pittoreske en historische Huygenskwartier in Voorburg zijn genoeg fijne boetiekjes, speciaalzaken en winkels met lokale producten.

Fine dining

Bij Central Park Voorburg ben je aan het juiste adres voor een ‘fine dining experience’. Het diner bestaat altijd uit meerdere gangen bereid met wisselende seizoensgebonden ingredienten. Laat je verwennen door luxe ingredienten zoals kreeft Thermidor, Baeri classic kaviar en Wagyu Beef. Liefde voor wijn heerst bij Central Park; de wijnkaart biedt meer dan 100 items. Wijnen uit de klassieke wereld maar ook zeker een prachtige selectie met wijnen uit de nieuwe wereld. De sommelier adviseert graag in de juiste wijnkeuze en uiteraard wordt bij elk gerecht een passende wijn geschonken.

Evenementen en zalen

Ook de zalen; de Parkzaal, de Tuinzaal en de Willem I zijn prachtig ingericht en multifunctioneel inzetbaar om zowel vergaderingen, bruiloften en private dinners te vieren. Elk van de zalen kan aan persoonlijke wensen worden aangepast in samenspraak met de receptie en restaurant manager.