Rotterdam,
13
december
2023
|
18:06
Europe/Amsterdam

Compacte foodprocessor Kenwood MultiPro Go maakt koken gemakkelijker en leuker, een must have voor thuischefs

Supersnel snijden of raspen, direct op je bord

Samenvatting

Koken wordt leuker en gemakkelijker met het juiste gereedschap. De MultiPro Go van Kenwood is een multifunctionele foodprocessor. Hiermee wordt hakken, snijden, raspen, pureren en zelfs deeg kneden een fluitje van een cent. Het is een compacte en gemakkelijk te bedienen machine, verkrijgbaar in 2 frisse kleuren. Een must have voor elke thuischef, of je nu graag uitgebreid kookt of juist gaat voor een snelle en gezonde maaltijd. Deze foodprocessor maakt het leven net een stukje eenvoudiger. De Consumentenbond beoordeelde de MultiPro Go eerder al als ‘beste koop’ en ‘beste uit de test’ in de categorie foodprocessor.

De ideale keukenassisent
Elke avond een gezonde maaltijd op tafel toveren of dat ene recept perfect tot uitvoering brengen: met de krachtige Kenwood MultiPro Go is dat geen enkel probleem. Groenten snijden met deze compacte foodprocessor is sneller en veel gemakkelijker dan het pakken van een snijplank en mes, handmatig snijden en afwassen. Dat maakt het de ideale keukenassistent, die altijd direct klaar is voor gebruik. Naast supersnel hakken, raspen, pureren en snijden, draait de MultiPro Go zijn hand ook niet om voor het kneden van deeg. Van het hakken van nootjes, het zelf maken van hummus, salsa en pesto tot het in ringen snijden van uien zonder traanogen en het supermakkelijk raspen van wortelen en kaas.

Oneindig veel bereidingsmogelijkheden
Inspirerende en veelzijdige bereidingsmogelijkheden liggen op je te wachten. Er zijn twee kleuren beschikbaar: storm grey en de nieuwe red clay. Beide compacte foodprocessors worden geleverd met een uitstekend hakmes en ‘express serve’ kom met uitgang aan de zijkant, waarmee je direct op je bord of in je pan of schaal kunt snijden of raspen. Dankzij de continue functie is het bovendien geen probleem om meerdere stukken groenten achter elkaar te snijden. Alle onderdelen zijn van de MultiPro Go zijn vaatwasser bestendig. Gemak dient de mens!

Dankzij het gebruiksgemak, de vele mogelijkheden, uitstekende snijkwaliteiten en aantrekkelijke prijs beoordeelde de Consumentenbond de Kenwood MultiPro Go FDP22.130GY (storm grey) als Best getest en Beste koop in de productgroep ‘foodprocessor’. Ook de MultiPro Go FDP22.130RD (in de nieuwe kleur red clay) kreeg het label Best getest. Deze modellen zijn lekker compact, waardoor ze op elk aanrecht passen en er altijd wel een opbergplekje in de keuken te vinden is. 

Meer informatie over de veelzijdige Kenwood MultiPro Go is hier te vinden: https://www.kenwoodworld.com/nl-nl/kenwood-can/mpg

Over Kenwood
Kenwood ontwerpt en produceert al sinds 1947 met trots geavanceerde, stijlvolle en efficiënte keukenapparatuur. Als expert op het gebied van voedselbereiding is het hun doel om te zorgen dat elk Kenwood product het kookplezier vergroot. Welk Kenwood product je ook kiest, je kan er zeker van zijn dat je keer op keer een perfecte maaltijd bereidt.