Rotterdam,
27
januari
2020
|
16:58
Europe/Amsterdam

Diergaarde Blijdorp wint MEETINGS Award 2019

Rotterdamse Dierentuin beste meeting- en eventlocatie van Nederland

Samenvatting

Diergaarde Blijdorp is op 27 januari uitgeroepen tot winnaar van de MEETINGS Award 2019 voor beste meeting- en eventlocatie van Nederland. De prijs werd tijdens het Meetings Business Event 2020 door Hans Kazan uitgereikt in het 50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont. Diergaarde Blijdorp won de prijs om o.a. het hoogstaande service niveau.

Een bijzondere locatie met hoog service niveau
De jury is vooral te spreken over de service en diversiteit van Diergaarde Blijdorp als evenementenlocatie. “Met meerdere locaties, is er altijd een passende te vinden voor ieder event. Het is een fijne locatie om mee samen te werken in alle opzichten. Mensen met passie voor vak en bezoekers. Alles is mogelijk, zolang het niet ten koste gaat van dier en welzijn", aldus het juryrapport. Steven Fontein, hoofd evenementen bij Diergaarde Blijdorp - Rotterdam Zoo: ”We zijn enorm trots met het voor de tweede keer behalen van deze bijzondere prijs. Naast een bijzondere Dierentuin zijn we een unieke evenementenlocatie waar we met ons team dagelijks alles in het werk stellen om onze gasten een onvergetelijke dag te verzorgen. Wat deze award extra speciaal maakt is het feit dat het een publieksprijs is, een pluim van onze eigen klanten dus!”

Over de MEETINGS Award
De MEETINGS® Awards zijn publieksprijzen voor de beste MICE-locaties en -bedrijven. Het zijn de prijzen voor de beste meeting- en eventlocaties, de beste suppliers en de beste aanbieders van teambuildingactiviteiten. De awards worden in 2019 in vier categorieën uitgereikt tijdens het jaarlijkse MEETINGS BUSINESS EVENT. De organisatie is in handen van MEETINGS: het eerste (sinds 1987) en grootste vaktijdschrift voor zakelijke bijeenkomsten.

Over Blijdorp Events
Blijdorp Events is de event- en productietak van Diergaarde Blijdorp. Jaarlijks organiseert Diergaarde Blijdorp zo’n 900 zakelijke events, van intieme vergaderingen tot personeelsuitjes tot 10.000 deelnemers. Wat Diergaarde Blijdorp bijzonder maakt als evenementenlocatie is de unieke omgeving met mooie thematiseerde locaties, moderne faciliteiten en bijzondere ontmoetingen met haar dieren. Een ervaren team van eventplanners, partymanagers en bediening staat garant voor een hoogwaardig culinair en service product.

Over Diergaarde Blijdorp
Met 1,5 miljoen bezoekers per jaar is Diergaarde Blijdorp één van de best bezochte attracties van Nederland. Blijdorp wil natuur beschermen, herstellen en bewaren en zo veel mogelijk mensen inspireren hetzelfde te doen. De gasten krijgen een leerzame, inspirerende natuurbeleving in een officieel erkende botanische tuin. Bijzonder zijn de 21 rijksmonumenten van architect Van Ravesteyn waarvan een groot deel al is gerestaureerd. Hierbij wordt goed gekeken naar de inzet van duurzame materialen en slimme technieken om energie te besparen. Diergaarde Blijdorp investeert namelijk ook in een duurzame toekomst en draagt het GreenKey-keurmerk Goud.