Rotterdam,
11
september
2018
|
11:18
Europe/Amsterdam

HERFSTSPECIAL 2018

Samenvatting

Bij een zonnetje leent de herfst zich er uitstekend voor om eropuit te trekken en op onstuimige dagen maak je het binnen knus en warm. Tien tips voor een mooie herfst!

Bulldog Skincare
Zelfs de coolste man komt niet zonder verzorging de winter door. Vooral wanneer de temperatuur daalt en de verwarming binnen aan gaat, moet de huid goed beschermd worden. De verandering van koude temperaturen buiten en droge verwarmingslucht binnenshuis ontregelt de huid. Gelukkig biedt Bulldog huidverzorging de juiste oplossingen voor de man om de winter door te komen. Daarnaast vervangt de succesvolle huidverzorgingslijn een groot deel van zijn verpakkingen door plastic gemaakt van biologisch afbreekbaar suikerriet. Goed voor de huid, maar ook voor het milieu dus!
www.bulldogskincare.com/

FREITAG Rotterdam
Al bijna 25 jaar blaast FREITAG nieuw leven in het grootste afvalproduct van het langeafstandsvervoer van Europa: dekzeilen. FREITAG tovert ze om tot functionele, duurzame tassen en accessoires. Mocht de regen deze herfst met bakken uit de hemel vallen, dan zijn de duurzame tassen hier tegen bestemd. En goed nieuws: je kunt je favoriete exemplaar nu ook van dichtbij bewonderen. Onlangs opende namelijk de eerste FREITAG store in Nederland. In de winkel in hartje Rotterdam kun je het volledige assortiment van het Zwitserse tassenmerk vinden. 
www.freitag.ch/en/node/6856

SUGO
SUGO heeft naam gemaakt als gezonde en vierkante pizza, gebaseerd op het heerlijke streetfood uit Rome: de pizza al taglio. Om de pizza van de beste en constante kwaliteit te voorzien rijst het deeg 72 uur om zo tot het perfecte product te komen. Van een pizzastuk met als heerlijke topping truffelroomsaus met zwarte truffeltapenade en champignons, tot aan de klassieke Margherita. SUGO biedt een grote verscheidenheid aan smaak én kleur. Daarbij is bestaat maar liefst 25% van de toppings uit vegan ingrediënten met weinig calorieën. Kortom: de vierkante pizza van SUGO is een luchtig, lekker en gezond alternatief voor de traditionele pizza. Kun je zonder schuldgevoel de herfst in!
www.sugopizza.nl/

Xsensible Stretchwalker
Houd jij ook van een stevige herfstwandeling? Dan zijn goede wandelschoenen een absolute pré. Wie een keer op de Xsensible Stretchwalker heeft gelopen, zal direct deze ‘wellness’ voor de voeten ervaren. Speciaal voor de herfst- en wintermaanden komt Xsensible met een stoere en stijlvolle collectie. Van booties met heerlijke voering voor winterse dagen, tot sneakers in modieuze materialen en texturen die goed staan onder een broek of jurk. 
www.xsensible.com/

Clubavond Lights After Dark
Op zaterdag 29 september presenteert dj-producer Warren Fellow zijn nieuwe clubavond ´Lights After Dark´ in de Amsterdamse Melkweg. Een visuele, sferische ervaring die synchroon loopt met de muziek. Dat triggert nieuwe impulsen: een spannend lichtcontrast in combinatie met een warme clubsfeer zorgt ongetwijfeld voor een herfstavondje clubben.
www.facebook.com/lightsafterdarkmusic/

Restaurant The Commons
Op zoek naar een gezellig restaurant nu de donkere dagen weer naderen? Dan is restaurant The Commons in Rotterdam de perfecte locatie om samen met je partner, vriend of vriendin te genieten van een shared dining. Hier vind je een diverse mix van mensen, eten en drinken bij elkaar. Het wereldse menu werd ontwikkeld door F&B director Craig Cunningham, die jarenlang nauw samenwerkte met Jamie Oliver. Gegarandeerd goed eten op een bruisende locatie!
www.thecommonsrestaurant.com/rotterdam/

Bouquet
Een avondje voor jezelf op de planning? Kruip lekker op de bank onder een dekentje met een kop thee of glas wijn en droom weg bij een liefdesverhaal van Bouquet. De boeken uit de romantische Bouquet-reeks nemen je mee naar een wereld vol glamour, hartstocht en verleiding. Dat wordt zwijmelen.
www.harlequin.nl/reeks/bouquet/

Par Hasard
Trek in warme frietjes na je frisse herfstwandeling? Bij Par Hasard vind je de lekkerste! Par Hasard is befaamd om haar huisgemaakte frites die inmiddels drie keer door de AD Friettest zijn bekroond met de titel ‘beste friet van Amsterdam’. Maar ook de eigen bereide frikandellen en de fish & chips gemaakt van verse kabeljauwrug met heerlijke tartaarsaus zijn een groot succes. In Amsterdam dus, maar sinds kort ook in Almere. 
www.cafeparhasard.nl/

Wilkinson Hydro 5 Sense
Doe jij ook mee aan de Movember-trend? November is dé maand waarin mannen over de hele wereld hun snor laten staan, verven of er één opplakken. Op deze manier wordt er aandacht gevraagd voor een betere gezondheid van de man. De Hydro 5 Sense van Wilkinson zorgt ervoor dat je baard en/of snor mooi in model wordt gehouden. Het apparaat beschikt over een schokabsorberende technologie die voor een zachter contact met de huid zorgt en huidirritatie voorkomt. Laat Movember maar komen!
http://www.wilkinsonsword.nl/mannen

Lima Almond Drinks
Biologisch voedingsmerk Lima lanceert twee nieuwe lactosevrije dranken op basis van amandel. De Lima Amandel Drink Ongezoet en de Lima Haver Drink Amandel passen perfect binnen een evenwichtig dagelijks voedingspatroon voor de hele familie. Heerlijk bij het ontbijt of om andere dranken te verrijken, maar net zo goed te gebruiken in tal van plantaardige zoete of zoute bereidingen.
https://www.limafood.com/nl-nl

Union
De herfst leent zich er met haar prachtige kleuren buiten perfect voor om er op uit te trekken. Voor een fietstocht door het bos, langs de heide of door de stad bijvoorbeeld. De fietsen van Union zijn ideaal voor zo’n uitje. Union maakt al meer dan honderd jaar stevige, stijlvolle stadsfietsen die niet kapot te krijgen zijn. Door slim materiaalgebruik behouden ze zelfs hun schoonheid als je ze continu buiten laat staan. www.union.nl/nl/fietsen/