16
februari
2021
|
15:30
Europe/Amsterdam

In stijl het voorjaar in met de nieuwe eyecatchers van Union

Krijg het ultieme buitengevoel met nieuwe collectie stadsfietsen

Samenvatting

We zijn meer dan ooit te vinden in de buitenlucht. Naast wandelen is fietsen de perfecte manier om gezond te blijven, maar ook om energie kwijt te kunnen en een frisse neus te halen. Maar dat doen we natuurlijk wél graag in stijl. Om het voorjaar goed in te luiden heeft het oer-Hollandse fietsmerk Union een nieuw model uitgebracht. De Union Fast is een sportieve en comfortabele fiets die elk stadsmens op het lijf is geschreven. Daarnaast heeft het fietsmerk een bestaand model een nieuwe kleur gegeven. De Union Flow is nu ook verkrijgbaar in lichtblauw. Met dit frisse voorjaarskleurtje laat je de stad naar je omkijken.

Nieuw model: Union Fast

Met de Union Fast cruise je soepel de stad door. Dit nieuwe model heeft een sportieve look maar toch een comfortabele zit. De zadelpenvering trotseert elk hobbeltje en zorgt ervoor dat het zadel als een troon aanvoelt. Flink doortrappen? Geen probleem met de zeven versnellingen. Zo ben je op tijd op je afspraak maar hou je je hoofd altijd koel. Over je zorgvuldig samengestelde outfit hoef je je geen zorgen te maken; de dichte kettingkast en onderhoudsarme rollerbrakes houden alles clean. Dankzij de lage instap kun je moeiteloos op- en afstappen. Het nieuwe model is verkrijgbaar in twee kleuren: klassiek zwart en pistachegroen.

Union Flow in lichtblauw

Fashionable arriveren bij een etentje of superchique naar die nieuwe koffietent? Steel de show met de Union Flow – en zéker met de nieuwe lichtblauwe variant. Dit frisse lentekleurtje is een echte eyecatcher. De retro Union flow combineert de charme van het oude met het gemak van het nieuwe. Goed om te weten: de fiets is van aluminium en daardoor verre van zwaar. De Flow heeft een stevige voordrager waar je je tas, boodschappen of een krat bier kwijt kunt. Zo manoeuvreer je gemakkelijk door de stadsjungle.

Over Union

Union maakt al sinds 1904 stadsfietsen die duurzaam, innovatief en hoogwaardig geproduceerd zijn. Union werkt uitsluitend met kwaliteitsonderdelen van merken als Shimano en Bosch. Het merk heeft ruim tweehonderd dealers in Nederland en enkele daarbuiten.