Rotterdam,
09
november
2021
|
11:11
Europe/Amsterdam

Een fris en gezond gebit met de unieke Manuka honing tandpasta van Manuka New Zealand

Manuka Honey Toothpaste: 100% natuurlijke ingrediënten reinigen en beschermen tanden en tandvlees effectief

Samenvatting

Manuka New Zealand produceert bijzondere rauwe Manuka honing die bekendstaat om haar geneeskrachtige en helende eigenschappen. Deze honing vormt de basis van de hoogwaardige Manuka Honey Toothpaste 550+. Een tandpasta gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, waaronder de rauwe Manuka honing. De frisse tandpasta met muntsmaak is een geweldige manier om je tanden en tandvlees effectief te reinigen en beschermen. Naast Manuka honing staan Nieuw-Zeelandse Propolis en Manuka-olie op de natuurlijke ingrediëntenlijst. De laagschuimende tandpasta bevat geen natriumlaurylsulfaat, fluoride, agressieve schuurmiddelen, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen, zoetstoffen of conserveermiddelen.

Unieke gezondheidsvoordelen
De tandpasta van Manuka heeft een MGO waarde van 550+. De stof MGO (Methylglyoxal) is van nature in grote hoeveelheid aanwezig in Manuka honing. Manuka New Zealand produceert rauwe Manuka honing met waardes die oplopen tot MGO 1000+.  Manuka Honing is in staat om de biofilm (een laag micro-organismen omgeven door zelfgeproduceerd slijm vastgehecht aan een oppervlak) zoals tandplak te verwijderen. Naast de hoge waarde van 550+ die in de tandpasta wordt gebruikt, zijn ook het gebruik van Nieuw-Zeelandse Propolis en Manuka-olie bijzonder. Propolis is een krachtige stof die door bijen wordt gebruikt om zich te beschermen tegen virussen, infecties en schimmels. Manuka-olie wordt toegepast vanwege de antiseptische werking alsmede de schimmelwerende en anti-oxidatieve werking.

 

Over Manuka New Zealand
Manuka New Zealand produceert uitsluitend rauwe Manuka honing. Dit betekent dat deze honing niet extra wordt gefilterd of belucht en de temperatuur tijdens de productie nooit hoger wordt dan die zoals in de bijenkorf. Alle Manuka honing van Manuka New Zealand is monofloraal, gewonnen uit eigen bijenkorven en wordt uitsluitend geproduceerd, verwerkt en verpakt in Nieuw-Zeeland. Naast haar unieke Manuka honing onderscheidt het merk zich door producten, zowel voeding als cosmetica, te ontwikkelen op basis van rauwe Manuka honing.