26
april
2021
|
12:08
Europe/Amsterdam

Met de perfecte glow de zomer in dankzij Hawaiian Tropic gradual tanning melk

Zelfbruinende melk voor een natuurlijk vakantiekleurtje

Samenvatting

Dit voorjaar introduceert Hawaiian Tropic in België de Sunless Tanning Milk. De everyday gradual tanning melk zorgt het hele jaar door voor de perfecte glow. Aloha vakantiegevoel! Creëer moeiteloos een stralende teint zonder strepen. Het nieuwe product verwent de huid met vocht en zorgt voor een natuurlijke glans tijdens het bruinen. De zelfbruinende verzorging is doordrenkt met een heerlijk tropische geur die je even meeneemt naar Maui.

Sunless Tan

Smeren met de verzorgende zelfbruiner is een veiligere manier om een stralende vakantiekleur op te bouwen. Bijkomend voordeel: je hoeft er niet voor af te reizen naar verre oorden. De melk bevat aloë vera en vitamine E, die de huid optimaal hydrateren tijdens het bruinen. Bovendien zijn alle producten van Hawaiian Tropic dermatologisch getest.

Self-tanning milk

Geleidelijk een mooi vakantiekleurtje opbouwen? Met de self-tanning milk hoef je niet bang te zijn voor een oranje effect. De melk is ideaal voor dagelijks gebruik en zorgt voor een natuurlijke teint. De lotion laat geen strepen achter en leidt tot een langdurige tan. De tropisch geurende melk voedt en hydrateert je huid 24 uur lang. Handig: de melk trekt snel in en voelt niet plakkerig aan.
Prijs: €22,99

Zorgeloos zonnen

Zelfbruiner beschermt je niet tegen de straling van de zon. Nadat je de zelfbruiner hebt laten intrekken, kun je op de droge huid een product met SPF gebruiken om je tegen de zon te beschermen. De suncare verzorging van Hawaiian Tropic is sinds vorig jaar verkrijgbaar in België. Deze lijn beschermt je huid tegen gevaarlijke UVA- en UVB-stralen. Met tropische geuren en verrijkt met ingrediënten zoals kokosnoot, plumeria, passiebloem, mango en guave zorgt de zonnebescherming met ‘aloha spirit’ voor een Hawaiiaans vakantiegevoel.