Amsterdam,
01
februari
2016
|
17:12
Europe/Amsterdam

MissPublicity breidt uit naar Amsterdam

Marketing & PR bureau opent derde vestiging

Samenvatting

Op 1 februari is Amsterdam een onderscheidend marketing & PR bureau rijker onder de naam MissPublicity Amsterdam. Met grote passie, gedegen kennis en een persoonlijke benadering richt MissPublicity Amsterdam zich op de hospitality branche.

Uitbreiding

MissPublicity vindt haar oorsprong in 2003 in Rotterdam onder de gepassioneerde leiding van Clarissa Slingerland. In 2012 werd een vestiging in Antwerpen geopend en nu is MissPublicity Amsterdam een feit. Het team van MissPublicity is uitgebreid met Paula Plantinga die in haar rol van Director Amsterdam de hospitality markt gaat bedienen. Zij brengt nieuwe en bestaande horecazaken onder de aandacht en zet hospitality gerelateerde producten en diensten (opnieuw) op de kaart. 

Paula Plantinga

Paula Plantinga werkte tien jaar als hoofdredacteur van het hospitality & style magazine VENUEZ en vervolgens twee jaar als adjunct hoofdredacteur van het horecavakblad Entree magazine. In het verleden heeft ze samengewerkt met MissPublicity voor de PR van de horecabeurs VENUEZ en de jaarlijkse uitreiking van de Hospitality & Style Awards, prestigieuze prijzen voor de hospitality industrie. 

Paula Plantinga
Ik ben verheugd om als Director Amsterdam deel uit te maken van het team van MissPublicity en Amsterdam in de spotlights te zetten. Met MissPublicity Amsterdam creëren we een communicatieplatform voor de horeca en zijn we ambassadeur voor kwaliteitsconcepten. Mijn liefde voor hospitality en media zet ik hiermee voort.
Paula Plantinga
Clarissa Slingerland
Een vestiging in Amsterdam stond altijd al op mijn wensenlijstje, maar wel met de juiste persoon en op het goede moment. MissPublicity was in 2003 een van de eerste Marketing & PR bureaus die naast een lifestyle portefeuille met mooie A merken, zich ook toelegde op de hospitality branche. Wij bedienen horecabedrijven door het hele land en hebben een uitgebreid en persoonlijk medianetwerk. De hospitality markt in Amsterdam is echter dusdanig in ontwikkeling, dat ik geloof in een lokale focus en mooie kansen zie voor een aparte vestiging in Amsterdam.
Clarissa Slingerland

MissPublicity heeft een eigen kantoor in Amsterdam bij WeWork Metropool, een dynamisch kantoorverzamelpand in de Weesperstraat in Amsterdam.