Amsterdam,
12
mei
2017
|
12:41
Europe/Amsterdam

MissPublicity marketing & PR bureau gaat naar de Beurs

MissPublicity Amsterdam groeit door naar een centrale positie in de hoofdstad

Samenvatting

Begin 2016 werd marketing & PR bureau MissPublicity in Amsterdam gelanceerd. MissPublicity Amsterdam richt zich met een bevlogen en persoonlijke benadering op de hospitality branche. Inmiddels heeft het snelgroeiende bureau in Amsterdam spraakmakende en veelbeschreven PR projecten gerealiseerd voor toonaangevende lokale en landelijke horecabedrijven en worden nieuwe projecten in gang gezet voor bestaande en nieuwe opdrachtgevers. Tevens wordt het bestaande team in Amsterdam uitgebreid met een nieuwe PR professional. Deze groei resulteerde in een beursgang dit jaar. Per april 2017 houdt MissPublicity Amsterdam kantoor in de Beurs van Berlage in hartje Amsterdam.

MissPublicity verovert harten horeca Amsterdam
MissPublicity vindt haar oorsprong in 2003 in Rotterdam onder de gepassioneerde leiding van oprichter en eigenaar Clarissa Slingerland. Begin 2016 werd MissPublicity Amsterdam geopend om de hospitality markt in Amsterdam en omgeving een extra impuls te geven. Paula Plantinga, Director Amsterdam, zet samen met het MissPublicity team, nieuwe en bestaande horecazaken in de spotlights, creëert creatieve invullingen en zet hospitality gerelateerde producten en diensten (opnieuw) op de kaart. Het afgelopen jaar is MissPublicity Amsterdam vanuit haar kantoor op de Weesperstraat snel gegroeid, hetgeen resulteerde in een verhuizing naar een nieuw kantoor in de Beurs van Berlage. Momenteel wordt gezocht naar een nieuwe PR professional om het bestaande team te versterken en een essentiële bijdrage te leveren aan spraakmakende, opvallende en creatieve marketing & PR projecten.

Creatieve inspiratietools
Zo ontwikkelde MissPublicity Amsterdam in samenwerking met foodora, de bezorgservice voor restaurants foodora, het foodfora. Dit is een horecaplatform voor horecaondernemers met als doel inspiratie, informatie en netwerken. Toonaangevende horecaondernemers worden uitgenodigd om deel te nemen aan horeca inspiratietours en krijgen letterlijk een kijkje in de keuken bij hun collega’s. Succesvolle samenwerkingen tussen deelnemende ondernemers zijn inmiddels beklonken.

Voor het hamburgerconcept Ter Marsch & Co bedacht MissPublicity Amsterdam samen met de klant een lucratieve publiciteitsstunt om hun nieuwe sauzen onder de aandacht te brengen. Op 1 april werd de gefingeerde Wiedewietsaus gelanceerd die een dusdanige hit bleek te zijn dat de saus ook daadwerkelijk werd ontwikkeld en inmiddels verkrijgbaar is. Met voorpaginanieuws en radio-uitzendingen als resultaat.

Daarnaast realiseerde het bureau in Amsterdam prachtige publicaties en lovende geschreven woorden voor onder meer de horecabedrijven Bierfabriek Amsterdam, Impero Romano Amsterdam, Chiapas Taco Cartel en Bowery Restaurant van Hilton Schiphol.

Nieuwe opdrachtgevers
Nieuw in haar portfolio is Hotel Jakarta, een revolutionair hotel in wording in Amsterdam van WestCord Hotels. Een andere primeur is de lancering van een horecazaak in de Diamantbeurs Amsterdam door Debuut BV waar MissPublicity nauw bij betrokken is. Daarnaast is ook het grand café in de Beurs van Berlage een prachtige nieuwe aanwinst waarover MissPublicity Amsterdam in de toekomst nog veel laat horen.

Over MissPublicity
Een pakkend verhaal delen met de beoogde doelgroep. Een samensmelting van media, marketing en PR. Opgestroopte zijden hemdsmouwen. Altijd en overal. Wij zijn MissPublicity. Zichtbaarheid, dat is wat wij creëren. In media, door influencers en op blogs. Ons uitgebreid en persoonlijk netwerk reikt ver. Wij geven het verhaal achter het horecabedrijf, een dienst of een product een podium en daarmee hebben we sinds 2003 ervaring. Denk aan persberichten, persevents, PR strategieën, influencers marketing en samenwerkingen met mediapartners. Maar ook creatieve tools en out of the box ideeën dragen we graag aan. MissPublicity is gevestigd in Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen.