Rotterdam,
12
december
2019
|
12:01
Europe/Amsterdam

MissPublicity scoort hoogste klanttevredenheid MT1000 onder communicatie-adviesbureaus

Marketing & PR bureau voert lijst aan met hoogste NPS-score

Samenvatting

MT Mediagroep, uitgever van Marketing Tribune en Management Team, heeft vandaag de MT1000 2019 gepresenteerd: de lijst met Beste Zakelijke Dienstverleners van Nederland. In de categorie communicatie-adviesbureaus scoort PR-bureau MissPublicity als best gewaardeerde op klanttevredenheid. Bijna 5.200 onafhankelijke, zakelijke beslissers werkten mee aan het onderzoek dat expliciet niet gaat om reputaties, maar om ervaringen. Ook op het gebied van klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering is de waardering van MissPublicity hoog. In de totale lijst van communicatie-adviesbureaus eindigt het Rotterdamse PR-bureau - met vestigingen in Antwerpen en Amsterdam - op de derde positie.

Beoordeling

Voor het onderzoek zijn 57 verschillende vakgebieden gedefinieerd, variërend van strategieadvies tot digital storing en van kantoorinrichting tot corporate finance. Voor elk van deze categorieën zijn door de redactie van MT groslijsten gemaakt. Deze lijsten bevatten de grootste en bekendste leveranciers in hun vakgebied.

Een panel van zakelijke beslissers werd uitgenodigd om hun ervaringen te delen. In totaal participeerden sinds de start van het onderzoek 5.178 beslissers aan de MT1000. Zij konden 2.002 verschillende bedrijven beoordelen op basis van hun ervaringen met die bedrijven in de afgelopen drie jaar. Ervaringen, niet slechts reputaties, vormen dus de basis voor de MT1000.

Het onderzoek naar de meest gewaardeerde dienstverleners van Nederland wordt uitgevoerd door Amsterdam Centre for Business Innovation, Universiteit van Amsterdam..

Categorie Communicatie-adviesbureaus: 
https://www.mt.nl/mt1000/mt1000_2019/mt1000-beste-communicatie-adviesbureaus/580222

Clarissa Sarah Slingerland, eigenaresse MissPublicity
Vorig jaar wonnen we als Beste Zakelijke Dienstverlener en dit jaar scoren we de hoogste klanttevredenheid van Nederland. Dat is niet niks en daar werken we iedere dag met veel toewijding aan. Het is geweldig om te zien dat veeleisende zakelijke professionals ons op deze manier waarderen. Deze score bewijst wat mij betreft dat passie voor ons vak en oprechte betrokkenheid zich altijd positief vertaald.
Clarissa Sarah Slingerland, eigenaresse MissPublicity

Over MT1000
Management Team doet sinds 2001 jaarlijks onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van leveranciers van financiële diensten op de Nederlandse markt. Later kwamen daar de professionele dienstverleners en de digitale leveranciers bij. Sinds vorig jaar zijn deze drie ranglijsten samengevoegd tot één omvattende lijst: de MT1000.

Over MissPublicity
MissPublicity creëert zichtbaarheid in media voor verschillende lifestyle merken en bedrijven uit de hospitality, evenementen en culturele sector. Het bureau werkt voor merken als Union Bikes, Stichting Promotie Schiedam, BMW Nederland, Foodhallen, JURA Nederland en MOJO Concerts.

MissPublicity werd in 2003 opgericht door Clarissa Slingerland. Het hoofdkantoor staat in Rotterdam en het bureau heeft vestigingen in Antwerpen en Amsterdam. Het bedrijf is onderdeel van de Publicity Group, waaronder ook ArtPublicity zich bevindt. ArtPublicity richt zich op bedrijven in de kunst & cultuur sector.