Rotterdam,
13
december
2018
|
17:01
Europe/Amsterdam

MissPublicity verkozen als Beste Zakelijke Dienstverlener in haar branche

Marketing & PR-bureau voert MT1000-lijst aan op gebied van dienstverlening en klantgerichtheid

Samenvatting

MT Mediagroep, uitgever van Marketing Tribune en Management Team, heeft vandaag de MT1000 2018 gepresenteerd: de lijst Beste Zakelijke Dienstverleners van Nederland. PR-bureau MissPublicity is door ruim vierduizend onafhankelijke, zakelijke beslissers gekozen als Beste Zakelijke Dienstverlener in de categorie ‘communicatieadvies’. Hiermee staat het van oorsprong Rotterdamse PR-bureau boven aan de lijst van achtentwintig communicatiebedrijven. In de gehele MT1000 scoort MissPublicity ook hoog en eindigt op de 24ste positie.

Beoordeling

Voor het onderzoek zijn 57 verschillende vakgebieden gedefinieerd, variërend van strategieadvies tot digital storing en van kantoorinrichting tot corporate finance. Voor elk van deze categorieën zijn door de redactie van MT groslijsten gemaakt. Deze lijsten bevatten de grootste en bekendste leveranciers in hun vakgebied.

Een panel van zakelijke beslissers werd uitgenodigd om hun ervaringen te delen. In totaal participeerden sinds de start van het onderzoek 4.476 beslissers aan de MT1000. Zij konden 2.081 verschillende bedrijven beoordelen op basis van hun ervaringen met die bedrijven in de afgelopen drie jaar. Ervaringen, niet slechts reputaties, vormen dus de basis voor de MT1000.

Het onderzoek naar de meest gewaardeerde dienstverleners van Nederland wordt uitgevoerd door Erasmus Centre for Business Innovation.

Categorie Communicatieadvies: 
https://www.mt.nl/lijst/mt1000-2018/564160/communicatieadvies-2
Gehele MT1000
https://www.mt.nl/mt1000/dit-zijn-de-beste-zakelijke-dienstverleners-van-nederland/564178

Clarissa Sarah Slingerland, eigenaresse MissPublicity
We zijn als team ontzettend trots op deze waardering! Zeker omdat het in deze lijst niet om de omvang van de organisaties gaat, maar om de mening van de klant. Met name de NPS (Net Promoter Score) is voor ons een bevestiging dat relaties onze diensten bij anderen aanraden. Dat wij voor klantgerichtheid een score behalen van 4.6 (uit 5) komt met name door de gastvrijheid en dienstbaarheid die in het DNA van MissPublicity zit.
Clarissa Sarah Slingerland, eigenaresse MissPublicity

Over MT1000
Management Team doet sinds 2001 elk jaar onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van leveranciers van financiële diensten op de Nederlandse markt. Later kwamen daar de professionele dienstverleners bij en de digitale leveranciers. Sinds vorig jaar zijn deze drie ranglijsten samengevoegd tot één omvattende lijst: de MT1000. Het onderzoek naar de meest gewaardeerde dienstverleners van Nederland wordt uitgevoerd door Erasmus Centre for Business Innovation.

Over MissPublicity
MissPublicity creëert zichtbaarheid in media voor verschillende lifestyle merken en bedrijven uit de hospitality, evenementen en culturele sector. In het portfolio zijn merken te vinden als Union, Citymarketing Breda, SUGO Pizza, Wilkinson Sword, Gault&Millau en Dudok Groep. MissPublicity heeft haar wortels in Rotterdam en heeft daarnaast een vestiging in Antwerpen en sinds 2016 ook in Amsterdam. Het bedrijf is onderdeel van de Publicity Group, waaronder ook ArtPublicity. Het laatste richt zich op bedrijven uit de kunst & cultuur sector. MissPublicity werd in 2003 opgericht door Clarissa Slingerland.