Rotterdam,
26
februari
2019
|
15:44
Europe/Amsterdam

Moederdagspecial 2019

Cadeautips voor de allerliefste mama’s van de wereld

Samenvatting

Zondag 12 mei is de dag dat alle mama’s weer in het zonnetje worden gezet: Moederdag! Geen betere manier om te laten zien hoeveel ze voor jou betekent dan het geven van een geweldig cadeau, toch? Wij zetten een aantal leuke cadeautips op een rijtje!

Lima nieuwe Japanse producten
Al dik 60 jaar maakt het Belgische Lima evenwichtige en biologische voeding. Houdt jouw moeder van kokkerellen met natuurlijke (en natuurvriendelijke) ingrediënten? Geef haar dan de producten uit de nieuwe Japanse lijn van Lima cadeau! De lijn bestaat onder andere uit een heerlijke Smoked Shoyu saus, Tamari saus, twee rice miso’s en twee pastes op basis van gember of peper. Ook leuk om je moeder op Moederdag te verrassen met een heerlijk Japans maal!
www.limafood.com

Union
Heb jij een sportieve, maar hippe moeder en vinden jullie het fijn om samen op stap te gaan? Kijk dan eens naar de stijlvolle en robuuste stadsfietsen van Union! De fietsen zijn beschikbaar in allerlei hippe kleurtjes en hebben voor de liefhebber een stoer zitje aan het stuur. Union-fietsen zijn razend stevig maar óók licht en wendbaar, harstikke veilig dus. Zie jij jezelf al door het park of de stad fietsen met je mama, op matchende fietsen? Bezoek dan snel de website van Union.
www.union.nl/nl/fietsen/

 

Largo
Soms heeft je moeder simpelweg iets meer verdiend dan een cadeautje, en wil je haar graag verwennen met een (mini)vakantie. Ver hoef je hier niet voor te zoeken want Largo weet hoe zij een dierbare (vakantie)herinnering moeten creeren. De vakanties die Largo aanbiedt zijn exclusief en luxe: precies wat jouw moeder verdient! Het zijn stijlvolle accommodaties van internationale allure waar je je onmiddellijk thuis voelt.
In het uiterste zuidwesten van Nederland, aan de Zeeuws-Vlaamse kust, krijgen rust, ruimte en ontspanning echt betekenis. Neem je moeder mee naar de Parade Cadzand-Bad, de luxe villa waar je met de hele familie kunt verblijven: dat wordt genieten!
https://www.largo.nl/accommodaties-nederland/de-parade-14

Grace Spiegel
Is jouw moeder een liefhebber van kunst? Kijk dan eens naar de Instagrampagina van Amsterdamse kunstenares en interieurstyliste Grace Spiegel. De werken van Spiegel zijn prachtig, ontzettend uniek en geïnspireerd door Oriëntaalse invloeden. Als jouw moeder nog een mooi leeg plekje aan de muur heeft en ook een fan is van de Aziatische cultuur ben je bij Grace Spiegel aan het juiste adres!
www.instagram.com/grace_spiegel_paintings/?hl=nl

Moeke
Met zo’n naam alleen al is ook dit restaurant de ideale plek om met je moeder naartoe te gaan op Moederdag. Moeke is een nieuw, eigentijds grand café waar je terecht kunt voor een heerlijke bak koffie, een lekkere lunch of een uitgebreid diner. Bij Moeke is het altijd gezellig en de sfeer laagdrempelig. Een huiskamer waar iedereen lekker neer kan strijken. Je vindt Moeke in Delft, Rhenen, Breda, Enschede, Ede, Nijkerk en Scheveningen. Houd jouw moeder naast een heerlijk glaasje wijn bij de borrelhapjes ook wel van een (speciaal)biertje, dan zitten jullie hier met een uitgebreide bier- en wijnkaart op de juiste plek!
www.moeke.nl/

Werelds genieten met je moeder bij De Kop van Oost
De Kop van Oost serveert heerlijke gerechten uit diverse windstreken in een ambiance van internationale allure met uitzicht op een van de oudste molens van Amsterdam. Speciaal voor Moederdag biedt dit recent geopende nieuwe bar-restaurant een menu aan met het hoofdgerecht gebaseerd op het lievelingsland van je moeder. Check de website voor de keuze uit de landen en de mogelijkheid tot reserveren.
https://www.dekopvanoost.com/

Long Lasting Lazy Lunch bij restaurant Parkheuvel
Wanneer je moeder doordeweeks hard werkt, is het des te belangrijker om haar in het weekend een moment van rust te laten pakken. Restaurant Parkheuvel (**) begrijpt dit als geen ander en biedt daarom op zondag een verwenmiddag van het allerhoogste niveau: de Long Lasting Lazy Lunch. Een uitgebreide lunch aan lange, prachtig gedekte tafels met de beste flessen wijn en signature dishes van sterrenchef Erik van Loo. Na zo’n overheerlijke middag tussen 12.30 en 18.00 uur is moeders weer helemaal opgeladen voor een nieuwe week. De Long Lasting Lazy Lunch wordt aangeboden in vier- (€ 100,-), zes- (€ 120,-) of achtgangen (€ 140,-). Naast vlees- en visgerechten is het ook mogelijk om te kiezen voor vegetarische varianten
http://www.parkheuvel.nl/