Rotterdam,
06
maart
2020
|
09:36
Europe/Amsterdam

POWERVROUWENSPECIAL 2020

Samenvatting

Deze dames hebben hun sporen op zakelijk gebied ruimschoot verdiend, met een eigen bedrijf of aan het hoofd van een grote organisatie. Ter ere van de Internationale Vrouwendag 2020 stelt MissPublicity enkele powervrouwen graag voor.

Kirsten Toeset
Oprichtster en eigenaresse De Kleine Keuken

“Wij willen dat elk kind gezond en energiek opgroeit.” Met die gedachte richtte Kirsten Toeset in 2012 ‘De Kleine Keuken’ op. De Kleine Keuken helpt ouders en opvoeders bij het maken van de beste keuzes voor hun kinderen door het maken van verse en organische maaltijden. Als voedingstechnoloog en moeder van drie weet Kirsten precies waar ze het over heeft.

https://www.dekleinekeuken.com/nl/

Maudie Derks
Eigenaresse Tulpenfonds

Twee jaar geleden zag Maudie Derks het aantal zelfstandig ondernemers groeien, maar het aantal zzp'ers dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsloot dalen. Dat vond ze geen goede ontwikkeling aangezien één op de acht zzp'ers in zijn werkend leven namelijk te maken krijgt met werkuitval. Daarom wilde ze een betaalbare, simpele verzekering aanbieden die voor iedereen haalbaar is. En dat is gelukt. In april 2019 is het Tulpenfonds officieel gelanceerd, een verzekeraar die jou voor een zacht bedrag per maand uit de brand helpt als je door omstandigheden tijdelijk niet kunt werken.

https://tulpenfonds.nl/

Ellekari Klaasse
Mede-oprichtster Circular Stories

Samen met businesspartner Mariëlle van Hemert richtte Ellekari Klaase adviesbureau ANDtrepeneur op. Geïnspireerd door haar passie voor business development ging ze op zoek naar de puzzelstukjes van circulair ondernemerschap om circulaire bedrijfsontwikkeling voor iedereen beheersbaar te maken. Zo begon ze met het unieke project ‘Circular Stories’: een zoektocht van een jaar naar uitstekende voorbeelden van circulair ondernemerschap.

https://www.linkedin.com/in/ellekari-klaasse-1507416/

Margreeth Olsthoorn
Eigenaresse MARGREETH OLSTHOORN

Margreeth Olsthoorn is een bekend begrip in de modewereld. Ze is eigenaresse van de gelijknamige high-end kledingwinkel aan de Wilhelminakade in Rotterdam. Nadat ze in 1993 afstudeerde aan de Willem de Kooning Academie voor een modeopleiding ging Olsthoorn aan de slag als stylist. Ze bedacht het concept voor de winkel Beljon die ze, samen met haar toenmalige vriend, opende in 1994. Jaren later begon ze met haar eigen lijn.

https://shop.margreetholsthoorn.nl/

Annick Boom
Eigenaresse Annick Boom coaching

Annick Boom is een gecertificeerd Integraal Leefstijl & Vitaliteitscoach uit Rotterdam. Ze is actief in het begeleiden van particulieren in 1-op-1coaching en richt daarnaast ook haar kennis en passie op de zakelijke markt. Dankzij haar 20 jaar werkervaring weet ze goed welke dynamiekeen uitdagingen er binnen het bedrijfsleven spelen.

https://www.annickboomcoaching.com/

Barbara Verbeek
Vinoloog

Barbara Verbeek is een expert wanneer het gaat om wijn. Ze is register vinoloog, wijnschrijfster, wijnreisleidster en ambassadrice van Royal Leerdam. Daarnaast kun je haar met het Wijntheater vinden op menig event waar in een sfeervolle bedoeïenentent bezoekers terecht kunnen voor educatieve shows over glaswerk, oesters en natuurlijk een goed glas wijn. Ook is deze duizendpoot een van de initiatiefnemers van de Wijnvrouw van het Jaar verkiezing, een verkiezing waarbij krachtige, energieke en gedreven vrouwen uit de wijnwereld in de schijnwerpers worden gezet.

http://barbaraverbeek.nl/

Isabelle Hattink
Eigenaresse Fotobelle

Zestien jaar geleden studeerde Isabelle Hattink af aan de kunstacademie St. Joost in Breda richting fotografie. Direct daarna ging ze aan de slag als bruidsfotografe. Vanaf moment één had ze een missie om het anders te doen dan haar collega bruidsfotografen. Geen gestileerde foto’s, maar het vastleggen van de emoties en de onderlinge banden tussen familieleden. Hattink wil het leven achter de relatie laten zien en de kwetsbare emoties van het echtpaar. Na een jaar lang de lijst van de internationale vermaarde fotografiewedstrijd Fearless Photographers te hebben aangevoerd, werd ze in 2017 officieel verkozen tot beste fotograaf ter wereld. De Rotterdamse is de allereerste Nederlandse bruidsfotografe die deze prestigieuze fotoprijs in de wacht heeft gesleept.

https://www.fotobelle.com/?lang=nl