Rotterdam,
31
augustus
2016
|
09:54
Europe/Amsterdam

PR bureau WE PR & MissPublicity gaan verder onder één label

Samenvatting

Het Rotterdamse PR en marketingbureau MissPublicity heeft in de laatste maanden een belangrijke transitie doorgemaakt. Een nieuwe corporate identity en een nieuw uniek online platform worden deze maand gevolgd door een metamorfose van het kantoor aan de Maas. Daarbij is besloten om per 1 september de activiteiten en het portfolio van WE PR in MissPublicity onder te brengen en samen verder te gaan onder één bedrijfsnaam. Na de overname van WE PR op 1 april 2013 functioneerden de twee PR bureaus zelfstandig naast elkaar maar in de praktijk werkten ze steeds meer als één label. Het voelt voor beide bedrijven daarom als een logische stap om per 1 september samen verder te gaan onder één bedrijfsnaam: MissPublicity Marketing & PR.

Restyling compleet

In 2013 nam Clarissa Slingerland, oprichtster/eigenaresse van MissPublicity, WE PR over. WE PR verhuisde van Naarden Vesting naar het Hulstkampgebouw in Rotterdam, zodat de bureaus optimaal gebruik konden maken van elkaars expertise. Hoewel beide bureaus zelfstandig bleven voortbestaan, werd in de praktijk al zo nauw samengewerkt dat het een logische stap is om de twee bedrijven samen te voegen. Ook naar buiten toe organiseerden de twee bureaus steeds vaker gezamenlijke PR tools zoals Lifestyle Lab en Bloggers on Board. Het portfolio, de expertise, het netwerk en het team van de bedrijven horen inmiddels bij elkaar. Dit valt samen met de laatste stap van de metamorfose die MissPublicity de laatste maanden ondergaat: de restyling van het kantoor. Interieur designer Marcel van Brussel van Van Brussel CCP tekende voor de nieuwe inrichting van het kantoor, dat gevestigd is in het monumentale Hulstkampgebouw.

Over MissPublicity

MissPublicity creëert zichtbaarheid in media voor verschillende lifestyle merken en bedrijven uit de hospitality en evenementen branche. In het portfolio zijn merken te vinden als Autodrop, Amarula, Evian, ING, Lovechock, Quooker en Dudok Groep. MissPublicity vindt haar wortels in Rotterdam en heeft daarnaast een vestiging in Antwerpen en vanaf begin 2016 ook in Amsterdam. Het bedrijf is onderdeel van de Publicity Group, waaronder ook ArtPublicity valt. Het laatste richt zich op bedrijven uit de kunst & cultuur sector. MissPublicity werd in 2003 opgericht door Clarissa Slingerland.

download
WE PR en MissPublicity onder één label