Amsterdam,
20
juli
2018
|
14:56
Europe/Amsterdam

RECAP Bloggers on Board Special 2018

Mommy influencers ontdekken de laatste food, drink & lifestyle trends

Samenvatting

Donderdag 19 juli voer de knalroze sloep van MissPublicity over de zonovergoten grachten van Amsterdam. 15 mommy influencers werden getrakteerd op de laatste nieuwtjes op het gebied van hospitality, lifestyle, beauty, food & drinks. Een inspirerende get together van powervrouwen en mooie merken!

Wilkinson – Intuition f.a.b
Met de zomer voor de deur kan je huid wel wat extra aandacht gebruiken. Daar komt het nieuwe scheersysteem van Wilkinson goed van pas. De nieuwe Intuition f.a.b scheert namelijk niet in één, maar in twee richtingen, waardoor je ook twee keer zo snel een gladde huid hebt! De verzorgende gel rondom de mesjes zorgt voor het perfecte eindresultaat.
www.wilkinsonsword.nl / I: @ws_women / FB: @WilkinsonWomenBenelux

Exota Limonade
Ambachtelijk geproduceerd, niet te zoet, in vele kleurtjes en een lekkere bruis: dat is Exota limonade. Alle limonades komen ook nog eens in een beugelfles die flink popt als je ‘m opent. Een traditioneel product in een nieuw jasje gestoken, met zes verschillende smaken: pompelmoes, grenadine, citroen, mandarijn, sinaasappel én champagnepils. De ultieme dorstlesser voor komende zomer.
www.exotafrisdrank.nl  / I: @exotalimonade / FB: @exotalimonade / T: @Exota_Limonade

Vinada – Alcoholvrije Sparkling Rosé
Wijn mét smaak, stijl en klasse, maar zónder de alcohol: Dat is hoe de sparkling rosé van VINADA wordt omschreven. Een goed en gezond alternatief voor alcoholhoudende wijn, waarin smaak, kwaliteit en beleving centraal staan. Ideaal. Een alcoholvrije wijn die zichzelf niet positioneert als concurrent van de bestaande wijnmarkt, maar dient nadrukkelijk als aanvulling op het bestaande assortiment. Als de wijn net zo lekker is, heb jij dan nog zin in een kater?
www.vinadawines.com / I: @vinada.alcoholfree.wines / FB: @vinada.alcoholfree.wines

Dudok Patisserie
Chocoladetruffeltaart, wortelnotentaart, heerlijk friszure citroen merengue taart, fluweelzachte Red Velvet cake en de onovertroffen appeltaart: bij Dudok is het moeilijk kiezen tussen alle lekkernijen. Daarnaast heeft Dudok een uitgebreide lunch-, avond-, en borrelkaart. Met drie vestigingen in Rotterdam, een vestiging in Den Haag, Arnhem, Tilburg en Amsterdam kan menig zoetekauw genieten van deze taartjes.
www.dudok.nl / I: @dudokpatisserie / FB: @dudokpatisserieamsterdam / T:@DudokPatisserie

Alpine - De Muffy Baby
Het kinderoor is volop in ontwikkeling en daarom éxtra kwetsbaar voor gehoorbeschadiging. De Alpine Muffy Baby oorkap voorkomt gehoorschade bij de allerkleinsten. De Muffy Baby kan worden gebruikt tijdens festivals, vuurwerkshows of bijvoorbeeld bij drukke optochten. Daarnaast lenen de comfortabele gehoorbeschermers zich uitstekend voor het dempen van storende omgevingsgeluiden tijdens het reizen of een drukbezochte verjaardag. Alpine Muffy Baby zorgt voor een blije, gezonde én uitgeruste baby, waar moeder en kind zich ook bevinden!
www.alpine.nl / I: @alpinehearingprotection / FB: @alpineoordoppen / TW: @alpinehearing

Taittinger Champagne - Prestige Rosé
De Taittinger Prestige Rosé heeft een delicate, zalmachtige kleur met frisse, jonge aroma's. De rosé champagne heeft een intens fruitige geur, waarin kersen, frambozen en wilde aardbeien zich met elkaar vermengen. De smaak van de Taittinger Prestige Rosé is evenwichtig, levendig en zacht. Hij heeft een goede afdronk en blijvende tonen van rood fruit. De Taittinger Prestige Rosé is een vrouwelijke champagne, charmant en verleidelijk. Heerlijk op warme zomeravonden, als aperitief bij een diner of om mooie momenten te vieren.
www.taittinger.com / I:@taittinger_nl / FB: @champagnetaittinger / TW: @Taittinger_NL

OERei
Een OERei is een ei dat is gelegd door een kip die is gevoed met haar oerdieet: een maaltje op basis van granen, zaden en levende insecten. Dus geen soja, dat van de andere kant van de wereld gehaald moet worden. Door dit oerdieet vertoont de kip haar natuurlijk gedrag. Ze scharrelt naar krioelende insectjes, waardoor ze geen tijd heeft om haar buurvrouw te pikken en dus hoeft haar snavel niet te worden gekapt. Beter voor de kip én het zorgt ook nog eens voor overheerlijke, kakelverse eitjes.
www.oerei.nl / I:@oer_ei / FB: @OERei

Par Hasard
Par Hasard is befaamd om haar huisgemaakte frites die inmiddels drie keer door de AD Friettest zijn bekroond met de titel ‘beste friet van Amsterdam’. Maar ook de eigen bereide frikandellen en de fish & chips gemaakt van verse kabeljauwrug met heerlijke tartaarsaus zijn een groot succes. Verse, kwalitatieve ingrediënten en een eigen receptuur dragen hier aan bij. Ook aan de kinderen is gedacht. Par Hasard heeft een speciaal menu met vijf gerechten voor de kleintjes, inclusief kleurplaat. Perfect voor een hapje met het gezin! Par Hasard heeft drie vestigingen in Amsterdam en een vestiging in Scheveningen en Almere Stad.
www.cafeparhasard.nl / I: @cafeparhasard / FB: @cafeparhasard