24
maart
2020
|
09:45
Europe/Amsterdam

Scheldebrouwerij komt uit met een limited edition Gin infused Belgian Blond

GINNEGAPPER - Gin Infused Belgian Blond

Samenvatting

Voor de zesde Special brachten de Scheldebrouwers twee ketels bijeen voor een unieke bierbeleving. Hun stokende vrienden van CATZ Distillers zijn de scheppers van een heerlijke dry gin vol karakter en kruidigheid met een hoofdrol voor de citrusvrucht bergamot. Speciaal voor dit huwelijk brouwde Scheldebrouwerij een rond, vol en prikkelend Belgisch Blond met een bite en voldoende ruimte voor harmonie. Een borrelbier bij uitstek.

De Ginnegapper
Ginnegapper (8.7%) is dan ook een uitgebalanceerde win-gin kruisbestuiving geworden tussen een zelfverzekerd bier en een scherpzinnige gin. Een samensmelting van kruidigheid, gepaste hoppigheid en onbescheiden volmondigheid. De botanicals en alcohol van de uitgesproken CATZ dry gin vloeien zalig samen met de body en moutigheid van het gerstenat. Het resultaat is een bijzonder bier dat zich ook goed leent voor verrassende beertails. Very ginteresting!

Limited edition
Het biertje is een limited edition special. Het is leverbaar per april en heeft een alcoholpromillage van 8.7% alc. vol. - 33 cl.

Meer info en recepten voor heerlijke beertails: www.scheldebrouwerij.com/ginnegapper