Rotterdam,
05
september
2023
|
10:44
Europe/Amsterdam

Stijlvol door de stad met de nieuwe hippe kleuren van Union

Met deze stadfietsen val je écht op

Samenvatting

Een fiets is veel meer voor je dan een vervoermiddel. Je trouwe tweewieler staat altijd voor je klaar. Een fiets gebruik je elke dag, ga daarom voor een kleur die je doet opvallen.De fietsen van Union zijn niet alleen praktisch en comfortabel, ze zien eruit om door een ringetje te halen. Kan het nog stijlvoller? Zeker, want dit najaar verschijnen de populaire stadsfietsen Flow en Curb in nieuwe trendy kleuren. Ga je voor een frisse gele kleur of zie je jezelf al op een kakikleurige fiets door de stad cruisen? Waar je ook voor kiest, met de fietsen van Union in deze nieuwe kleuren steel je de show!

Overal stijlvol arriveren op de Union Flow 
De Union Flow is al jaren een geliefde stadsfiets. Dankzij het opvallende retro-ontwerp, gecombineerd met het gebruiksgemak, is het de perfecte keuze om jezelf moeiteloos door de stad te verplaatsen. Vanaf dit najaar komt de Flow in twee nieuwe kleuren. Zoals je van Union gewend bent, zijn ze opvallend en hebben ze net iets extra’s. 

Turmeric Yellow is een frisse en vrolijke gele kleur. Of je nu door de straten fietst of hem ergens parkeert, je zult hem altijd moeiteloos kunnen herkennen. De kleur Tech Indigo geeft de Flow een ruigere look. Het is een donkerblauwe metallic kleur, die goed matcht met de beige banden van de fiets. Voor welke kleur ga jij? 

Wat niet is veranderd, is het handige design met retro details. Deze fiets is speciaal ontworpen om tegen een stootje te kunnen en is bestand tegen de dagelijkse uitdagingen in de stad. Of je nu te maken hebt met hobbelige wegen, stoepen of drukke verkeerssituaties, de Flow staat zijn mannetje. Op de voordrager van de Union Flow is ruimte voor een krat of mandje. Zo hoef je nooit meer zware spullen mee te dragen vanaf de supermarkt, naar de sportschool of je werk. Nog wat extra laadvermogen nodig? Op de Flow is er ook ruimte voor een achterdrager. Win-win! 

Trendy zonder poespas op de Union Curb 
Wie houdt van een eenvoudig en strak design, kiest voor de Union Curb. Deze fiets is gestript van al het overbodige en doet wat ‘ie moet doen: soepel fietsen. De kracht zit ‘m in de eenvoud en het slimme ontwerp. Want wat er niet is, kan ook niet stuk. Een van de voordelen van de Union Curb is dat deze fiets zeer onderhoudsarm is. Wel zo praktisch! Vanaf dit najaar verschijnt de Curb in drie nieuwe kleuren. De Curb Black heeft alleen maar zwarte details, wat ‘m een superstoere uitstraling geeft. Mag het wel iets meer kleur hebben? Dan is de Denim Blue een goede optie, een stijlvolle blauwe kleur die elke fietstocht vrolijker maakt. De Caramel Khaki is een nieuwe lichte kleur, het geeft de Curb een zachtere uitstraling. Een musthave voor liefhebbers van neutrale tinten. 

Over Union 
Het oerhollandse fietsenmerk Union maakt al sinds 1904 robuuste en stijlvolle stadsfietsen. Union fietsen zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Met urban lifestyle fietsen verbindt Union de stad en brengt mensen samen.