Rotterdam,
03
september
2020
|
14:52
Europe/Amsterdam

Team MissPublicity versterkt met twee PR Consultants

September start met Kirsten Zwanenburg en Danique Grosjean aan boord

Samenvatting

Het van origine Rotterdamse PR bureau MissPublicity breidt haar team uit met maar liefst twee nieuwe krachten. Per 1 september zijn Kirsten Zwanenburg en Danique Grosjean gestart in de functie van PR Consultant op het hoofdkantoor aan de Maaskade in Rotterdam.

Kirsten Zwanenburg

Na het afronden van haar bachelor Nederlandse taal en cultuur (Universiteit Utrecht) is Kirsten begonnen aan de selectiemaster Journalistiek en Media (UvA). Tijdens deze studie heeft zij als freelancejournalist haar ervaring opgedaan door te werken voor onder andere de Volkskrant, ELLE, Cosmopolitan, De Buik van Rotterdam en AD.

Hierna heeft zij zich ontwikkeld als brand manager, copywriter en content marketeer en heeft zij zich gespecialiseerd in het creëren van branded content, storytelling, het bedenken van een marketingstrategie, het opzetten van campagnes en het maken van analyses en rapporten over deze campagnes.

“Als journalist behoorde onderzoek doen, contacten leggen, het beheren van sociale media en interviewen tot mijn dagelijkse werkzaamheden. Doordat ik me ‘aan de andere kant van de lijn’ heb ontwikkeld, snap ik hoe media werken. Ik begrijp waar een goed persbericht aan moet voldoen, snap hoe ik een nieuw restaurant in de spotlights moet zetten en weet wat er speelt in het medialandschap”, aldus Kirsten Zwanenburg, PR Consultant MissPublicity.

Binnen het huidige team van MissPublicity zal zij zich vooral focussen op de domeinen brand- en hospitality PR voor verschillende opdrachtgevers. Het aantrekken van een journaliste sluit aan bij de visie van MissPublicity waarin zij impact wil maken door echte verhalen met journalistieke insteek te brengen.

Danique Grosjean

In navolging op haar Honours/Excellente Minor Fashion & Editorial Branding aan het Amsterdam Fashion Institute, is zij aan de slag gegaan als PR Manager bij iNDiViDUALS, de in-house fashion studio van AMFI. Na het bekleden van de functie City Manager bij OneFit, is zij aan boord gekomen bij MissPublicity in de rol van PR Consultant..

“Mijn passie ligt in het creëren van pakkende en inspirerende content en impactvolle campagnes. Het geeft mij een kick en energie om content- en marketing strategieën te ontwikkelen, deze met de juiste zorg uit te voeren en tot een succesvol resultaat te komen”, aldus Danique Grosjean, PR Consultant MissPublicity.

Danique is onderdeel van het team hospitality en is onder andere verantwoordelijk voor het account The Party Group waaronder verschillende horecaconcepten in de Maasstad vallen.

Over MissPublicity

MissPublicity creëert zichtbaarheid in media voor verschillende lifestyle merken en bedrijven uit de hospitality, evenementen en culturele sector. In het portfolio zijn merken te vinden als Union Bikes, Hawaiian Tropic, Largo Travel, Foodhallen en nhow Amsterdam RAI.

MissPublicity vindt haar wortels in Rotterdam en heeft daarnaast een vestiging in Antwerpen en sinds 2016 ook in Amsterdam. Het bedrijf is onderdeel van de Publicity Group, waaronder ook ArtPublicity. Het laatste richt zich op bedrijven uit de kunst & cultuur sector. MissPublicity werd in 2003 opgericht door Clarissa Slingerland.

Website: www.misspublicity.nl
Facebook: www.facebook.com/misspublicitynl
Instagram: www.instagram.com/misspublicitynl

Contactinformatie Kirsten en Danique

Kirsten Zwanenburg:
PR Consultant
kirsten.zwanenburg@misspublicity.nl

+31 6 52007155

Danique Grosjean:
PR Consultant
danique@misspublicity.nl

+31 6 50542493