10
december
2018
|
14:01
Europe/Amsterdam

Union lanceert nieuwe kleuren voor bestaande modellen

Stadsfietsen, transportfietsen en e-bikes krijgen nieuw jasje voor deze winter

Samenvatting

Speciaal voor deze winter heeft het oer-Hollandse fietsmerk Union (sinds 1904) een aantal van haar modellen een nieuw kleurtje gegeven. De Union Curb, (E-)Load, Fast en Flow zijn vanaf nu verkrijgbaar in verrassende winterkleuren die gezien mogen worden! Union biedt comfortabele fietsen die voor elk stadsmens op het lijf zijn geschreven. Met prachtig design en hoogwaardige kwaliteit. En dat voor een zeer fijne prijs.

Fris kleurenpalet voor het najaar
De fietsen van Union zijn robuust, mooi en gemaakt voor de stad. De nieuwe winterkleuren maken van jouw Union een echte eyecatcher. Zo kom je nóg stijlvoller voor de dag en laat je de stad naar je om kijken.

Curb: bessenblauw en lichtgroen
De zadelbuis van de Union Curb heeft een hoek van 70 graden en zorgt ervoor dat je houding op de fiets altijd optimaal is. Daarnaast is de Curb gestript van al het overbodige. Wat er wel is, is ijzersterk. Denk aan anti-lek-banden, een lichtgewicht aluminium frame en rollerbrakes waarmee je razendsnel stilstaat zonder daarbij drie salto’s te maken. Deze winter is de Curb verkrijgbaar in de opvallende kleuren ‘berry blue’ en ‘lichtgroen’.

Load: (donker)groen en zwart
Je hond vervoeren? Boodschappen of een kratje bier? Make it work met de Union Load. Deze transportfiets is van aluminium en daardoor verre van zwaar. Je kunt je er gemakkelijk mee door de stad manoeuvreren terwijl je van alles mee zeult op je fiets. Zowel de Load als de E-Load zijn nu te koop in de kleuren zwart, donkergroen en het frisse ‘mystery green’.

Fast: lichtgroen
De Union Fast e-bike is nu te koop in een lichtgroene uitvoering. Met deze fiets ben je overal in een mum van tijd, zonder buiten adem op een afspraak aan te komen. Dankzij een zadelbuis van zeventig graden fietst de Fast ook nog eens heerlijk relaxed en is je houding altijd tiptop. Dankzij het aluminium frame fiets je soepel de stad door en maakt roest geen schijn van kans.

Flow: beige, bruin, blauw, zwart en rood
Steel de show met de Union Flow! Deze Union classic is nu verkrijgbaar in de kleuren ‘biscuit beige’, ‘hot chocolat’, ‘saturn blue’, ‘whispering blue’, zwart en spetterend rood. Zo geef je met deze retrofiets iedereen het nakijken. Het slanke, aluminium frame is ijzersterk en maakt de Flow tot een stevige stadsfiets, met bagagedrager en fraaie, aluminium spatborden. De Flow kan geheel naar jouw wensen worden geleverd, van terugtraprem tot een 7-speed met handremmen.

Union: tof merk met toffe fietsen
Union maakt al meer dan honderd jaar stevige, stijlvolle stadsfietsen die niet kapot te krijgen zijn. Dat heeft de tijd wel bewezen. Met die ervaring in de zak richt Union zich sinds vijf jaar helemaal op de jonge stedeling die zich moet manoeuvreren door ‘de stadsjungle’: toeristen, wegopbrekingen, drukke fietspaden… Daarom zijn Union-fietsen razend stevig maar óók licht en wendbaar. En zien ze er goed uit, maar dat wist je al. Door slim materiaalgebruik behouden ze zelfs hun schoonheid als je ze continu buiten laat staan. Omdat de stad al duur genoeg is, zijn de fietsen bovendien hartstikke betaalbaar.